Online Open Avond Saxion

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? Saxion staat je graag te woord tijdens deze avond!

Evenement details

Wanneer: 11 juni 2020
Tijd: 18:00 - 21:00
Organisator: Hogeschool Saxion
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Programma

Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die al ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Zij denken graag met jou mee over je keuzes zodat jij je toekomst in eigen handen kunt nemen. Ongeveer een week vóór de open avond vind je het programma op deze site. Meld je je van tevoren aan, dan krijg je het ook in je mail.

Ontmoet werkgevers

Er is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die een volgende stap wil zetten met een opleiding en misschien wel naar een nieuwe baan. Tijdens de open avond zijn er verschillende werkgevers aanwezig om jou te helpen aan je relevante werkplek of een baan. Een mooie kans dus! Meer info over welke werkgevers aanwezig zijn volgt op de website van Saxion.

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Een groot deel van de opleidingen biedt een Studieadvies op maat aan. De studiecoaches van Saxion kijken samen met jou of de studie van jouw keuze een goede match is. Vraag een Studieadviesgesprek op maat aan!