Ondernemen en het mensenlijk brein

Misschien denk je dat je je brein volledig onder controle hebt, maar er gebeurt veel meer in je bovenkamer dan je kunt bedenken. Je doet veel bewust, maar nog veel meer onbewust. Als je je dát bewust bent, dan kun je je brein leren beïnvloeden. En ook dat van bijvoorbeeld je klant. Als je weet hoe het menselijk brein werkt, kun je daar als ondernemer je voordeel mee doen. Hoe en wat? Dat krijg je te horen tijdens deze bijeenkomst.

Evenement details

Wanneer: 30 oktober 2018
Tijd: 19:30
Organisator: ONE Twente
Locatie: Drienerlolaan 5 7522 NB Enschede

Global Goal

global goal icon
Omschrijving

Twee praktische workshops op één avond!
Michel Leussink vertelt je meer over het interactiemodel. Hij legt je precies uit hoe je met jezelf én met anderen communiceert. Hij laat je horen wat geluiden met je stemming doen en hij laat je voelen welke effecten een andere fysiologie heeft. Op jou, maar ook op de ander. Hij sluit af met wat positieve stemmingmakerij, die je in kunt zetten om je doel te behalen.

Petra Noordhuis neemt je mee in de wereld van de neuromarketing. Welke slimme trucjes kun je toepassen om het brein van je klant te beïnvloeden? Hoe zorg je ervoor dat hij op de koopknop drukt voordat hij het zelf in de gaten heeft? En hoe pas jij dit zelf toe in je online marketing en in het contact met je klanten?