Novel-T Networking Day

Doe inspiratie op, start je eigen bedrijf en kom in contact met het Twentse bedrijfsleven 

Wil je ontdekken of het ondernemerschap wat voor jou is of wil je je eigen bedrijf starten en weten hoe Novel-T jou hierbij kan helpen? Of heb je minder met ondernemen, maar wil je graag in contact komen met bedrijven uit de regio Twente of meer weten over het leven & werken in Twente als internationale student? Kom naar de Novel-T Networking Day! 

 

Evenement details

Wanneer: 28 augustus 2019
Tijd: 10:00 - 16:00
Organisator: Novel-T
Locatie: Designlab, Hengelosestraat 500, Enschede

Global Goal

global goal icon

Volg verschillende workshops over o.a. pitchen en het Business Model Canvas en raak geïnspireerd door ervaringen van jonge (student)ondernemers die een bedrijf zijn gestart tijdens hun studie.

We starten de Novel-T Networking Day in het Designlab met een plenaire opening met o.a. burgemeester Onno van Veldhuizen. Vervolgens zijn er twee rondes met diverse workshops die je gratis kan bezoeken:

Workshopronde 1 (parallel):

  • Workshop: Business Model Canvas door Peter Langela (Novel-T)
  • Inspiratie: Het starten van een bedrijf tijdens je studie – ervaringen, tips en tricks van startup CodeSandbox door Ives van Hoorne en Bas Buursma
  • Workshop: Leven & wonen in Twente voor internationale studenten: do’s & don’ts door Expat Center East Netherlands

 

Workshopronde 2 (parallel):

  • Workshop: Pitch training door Mike Verkouter (Novel-T)
  • Inspiratie: Het starten van een bedrijf tijdens je studie –  ervaringen, tips en tricks van startup Clear Flight Solutions door Nico Nijenhuis
  • Workshop: Leven & wonen in Twente voor internationale studenten: do’s & don’ts door Expat Center East Netherlands

 

Na afloop van de workshops kun je naar de Flow of Innovation op het Kennispark terrein waar een lunch voor je klaarstaat en je in contact kunt komen met gevestigde bedrijven op het Kennispark en omstreken. Speel jezelf in de kijker en wie weet heb jij jouw volgende opdracht of afstudeerplek al binnen of start jij binnenkort je eigen bedrijf! Zien we jou op 28 augustus?!

 

Aanmelden voor de Novel-T Networking Day is niet nodig.