Nieuwjaarsbijeenkomst KIVI Regio Oost

Op woensdag 16 januari nodigt KIVI Regio Oost jou uit bij de bierbrouwerij Grolsch voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. 

Evenement details

Wanneer: 16 januari 2019
Tijd: 15:00 - 18:00
Organisator: KIVI Regio Oost
Locatie: Brouwerslaan 1 7548 ZA Enschede

Global Goal

global goal icon

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal er aandacht worden besteed aan de groeiende rol van IT in de productieprocessen en de rol van (big) data bij het verminderen van energie- en waterverbruik. In 2017 heeft Grolsch het laagste energie- en waterverbruik in de brouwerij ooit gerealiseerd. De brouwer realiseerde een energiereductie van 5,6% ten opzichte van 2016 en een waterreductie van 9,6% en heeft als ambitie om een volledig CO2 neutrale brouwerij te zijn in 2025: een brouwerij waarbij alle ingezette energie op duurzame wijze wordt opgewekt. 

 

Na een rondleiding door de brouwerij en een presentatie door Susan Ladrak (Manager Engineering & Sustainable Development), zal de voorzitter van KIVI Oost, Paul de Jong terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken op het nieuwe jaar. Uiteraard is er voldoende tijd om het glas te heffen op het nieuwe jaar en bij te praten met bestuur en mede KIVI leden. 

 

Voor KIVI leden is deelname gratis en voor niet-leden is deelname € 25,-.