Netwerk Lunch November

Elke eerste woensdag van de maand organiseert Dutch Game Garden een netwerklunch voor bedrijven en partijen die geïnteresseerd zijn in ons programma. Een middag van efficiënt netwerken voor creatieve professionals, docenten, projectleiders, toekomstige stagiaires, studenten en potentiële klanten.

Evenement details

Wanneer: 7 november 2018
Tijd: 12:00 - 14:00
Organisator: Dutch Game Garden
Locatie: LOCATION Jaarbeursplein 6 (Beatrixgebouw, 5th floor), 3521 AL Utrecht

Global Goal

global goal icon

De netwerklunch begint om 12:00 met een korte samenvatting van het nieuws van Dutch Game Garden en een update over evenementen en activiteiten. Hierna volgt een korte ronde pitches, waar u uzelf en uw ideeën kunt presenteren aan de aanwezigen. Veel deelnemers vinden klanten, projecten, banen en stages via dit netwerkevenement.

Meer informatie: spellen en contactlijst

Elke maand presenteren we veelbelovende nieuwe games van zowel studenten als professionals. De makers zullen er zijn om te presenteren en om eventuele vragen te beantwoorden. Speel de spellen en kom een ​​aantal van de nieuwste talenten uit Nederland bekijken!

U hoeft zelf niets mee te nemen, wij zorgen voor broodjes, evenals andere lekkere hapjes. Aarzel niet om uw contactgegevens bij ons achter te laten. We sturen een e-mail aan iedereen die geïnteresseerd is om naderhand contact op te nemen.    

Ben je een student? Laat ons weten welk programma je volgt, welke school, lesjaar en het doel van je stage. We hebben elke maand een beperkt aantal plaatsen voor studenten en zullen een selectie maken op basis van uw informatie.