MKB Ondernemerscafé Q1

Afgelopen jaar hebben we met steeds meer succes de Ondernemerscafés van MKB Twente georganiseerd. Tijdens deze cafés is er veel genetwerkt, geborreld en gepresenteerd.

Daarom willen wij u uitnodigen voor Ondernemerscafé Q1 op 8 februari om 16.00 uur op locatie van onze nieuwe strategisch partner, StoreKeeper!

Evenement details

Wanneer: 8 februari 2019
Tijd: 16:00 - 18:00
Organisator: MKB Twente
Locatie: StoreKeeper
Gebouw N op het HTSP terrein, The Garden 
 Haaksbergerstraat 67 7554 PA Hengelo

Global Goal

global goal icon

Tijdens deze netwerkborrel zal StoreKeeper een korte presentatie geven over de diensten die zij aan ondernemers leveren. StoreKeeper biedt een gebruiksvriendelijke all-in-one oplossing voor de verkoop binnen de retail. Zij biedt maatwerk voor u kassasystemen, webshop, voorraadbeheer, betaalmethoden, etc.

Uiteraard zijn er ook weer nieuwe talenten van Werkplein Twente aanwezig. Deze talenten zijn op zoek naar een nieuwe en passende baan. Doormiddel van een netwerk krijgen zij de kans om op zoek te gaan naar deze match. Na die tijd is er de mogelijkheid om informeel te netwerken met de aanwezige ondernemers onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Het programma

16:00 uur Inloop

16:15 uur Welkomstwoordje

16:20 uur Presentatie StoreKeeper

16:35 uur Presentatie Werkplein Twente

17:00 uur Borrelen & netwerken

Wij hopen de groei van 2018 dit jaar mee te nemen en met succes elk kwartaal weer het Ondernemerscafé te organiseren. Dit jaar willen wij onze (nieuwe) leden de mogelijkheid geven om tijdens de bijeenkomsten een kort zeepkist moment te geven om hun onderneming te introduceren.