Meetup Blockchain Technology

Op 31 oktober staat er een nieuwe meetup gepland in de reeks Meetup Blockchain Technology, georganiseerd in samenwerking met lectoraat Blockchain van Saxion en Health Valley. Tijdens deze meetup adresseren we samen de potentiële impact van Blockchain Technology in verschillende businesses, verticals en horizontals. Het programma bestaat uit een keynote, groepsdiscussies en een netwerkborrel. Er zal ruim gelegenheid zijn voor discussies, zowel plenair als in ronde tafels. Het thema op 31 oktober: Blockchain in de zorg.

Evenement details

Wanneer: 31 oktober 2019
Tijd: 16:00 - 18:00
Organisator: Novel-T
Locatie: Novel-T, The Gallery, Enschede

Global Goal

global goal icon
Waarom je Meetup Blockchain Technology niet mag missen
  • Kennisdeling;
  • Ontdek de potentiële impact van Blockchain;
  • Aanwezigheid blockchain-experts;
  • Breid je netwerk specifiek uit;
  • Support van Novel-T.

 

Je kunt zelf ook een pitch verzorgen van ca. 5 minuten.  Neem hiervoor contact op met Peter Langela via p.langela@novelt.com.

Sprekers

Rutger van Zuidam, oprichter van Odyssey.org, deelt de initiatieven van Odyssey. Het open innovatieprogramma van Odyssey verbindt overheids-, bedrijfs- en non-profitpartners met baanbrekende oplossingen op basis van blockchain en AI. Ze mobiliseren een wereldwijde gemeenschap of belangrijke stakeholders door middel van een reeks evenementen, ’s werelds grootste blockchain & AI hackathon en een gedecentraliseerd incubatieprogramma om de beste oplossingen op te schalen en over te nemen.

 

Elk seizoen brengen ze de essentiële stakeholders samen met wie ze complexe uitdagingen verwoorden, kennis uitwisselen en zich voorbereiden op het momentum: de 48-uur durende hackathon, waar teams prototypeoplossingen ontwikkelen, ondersteund door alle programmapartners, 200+ gespecialiseerde experts, juridische adviseurs en financiële toezichthouders. In de afgelopen drie jaar zijn meer dan 230 werkende prototypes uit het programma voortgekomen, of waarvan 30% verder is ontwikkeld in de richting van goedkeuring of zijn aangenomen.

Programma

Iedere laatste donderdag van de maand vindt een Meetup plaats in Enschede. Het programma vind je hieronder.