Meet & Experience

Waar staan we met Kennispark Twente in 2030? Zijn we dan een bruisende, dynamische toplocatie? Een broedplaats voor innovatief talent? En welke randvoorwaarden horen daar dan bij? Zijn die goed genoeg om nieuwe bedrijven een kans te geven? Hoe koppelen we de kennis van de universiteit aan de ondernemers en vice versa? En hoe zit het eigenlijk met parkeren? Doen we dat in 2030 op een centrale plaats? Of komen we met alternatief vervoer? Wat denk jij? En nog belangrijker: wat wil jij als Kennisparker?

Evenement details

Wanneer: 22 november 2018
Tijd: 15:30 - 19:30
Organisator: Kennispark Twente
Locatie: FC Twente, De Grolsch Veste, Colloseum 65, Enschede

Global Goal

global goal icon
Droom mee, denk mee, doe mee!

Tijdens het Meet & Experience event op 22 november gaan we met elkaar aan de slag om de route van Kennispark verder uit te werken. De gebiedsstrategie gaan we verder vormgeven. Dat doen we door te:

dromen: BLOC neemt ons mee op een inspirerende droomvlucht naar de toekomst van Kennispark. Out-of-the-box, creatief en zonder beperkingen!

denken: Wat zijn de ergernissen en kansen op onze innovatiecampus? Als jij het voor het zeggen hebt (en dat heb je vandaag!), wat kunnen we dan na dit event doen om direct de kansen en uitdagingen aan te pakken?

doen: Ontmoet de durfals van Kennispark. Ondernemers met nieuws vertellen over het waarom van hun keuze voor Kennispark.

Droom, denk en doe je mee op 22 november? Je kunt alvast bijdragen door de enquête in te vullen die je volgende week in je mailbox ontvangt. De uitkomsten vormen input voor de bijeenkomst.

Wat kun je verwachten?

15.30 uur Inloop en opening Patrick Duwel

16.00 uur Experience de gebiedsstrategie van kennispark, door wethouder Eelco Eerenberg. Meet Anne-Wil Lucas, het nieuwe boegbeeld van Kennispark én dagvoorzitter.

16.15 uur Experience the future of Kennispark: een inspirerende en out-of-the-box ervaring die je aan het denken zet! Creatieve vastgoedontwikkeling, door Lennart Graaff van BLOC.

16.30 uur Meet ondernemers met nieuws over hun Kennispark. Met onder meer: Jan Pol, directeur Ecare, en Erik Roesink, directeur NX Filtration. Plus: hoe maken we de innovatiecampus voor ons allemaal nog sterker? Mirjam Bult van de UT, Jaap Beernink van Novel-T en de ondernemers geven tijdens een paneldiscussie antwoord op deze vraag.

17.00 uur Interactieve vragenronde: Hoe zie jij de toekomst van Kennispark? Met wrap-up en doorkijkje naar de acties op korte en middellange termijn door Anne-Wil Lucas en Patrick Duwel, voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark Twente.

17.15 uur Meet: ondernemers, medewerkers, onderheid en onderwijs in de verschillende themasessies. Je kunt aanhaken en samen nadenken over de volgende thema's:

Deelsessie Parkeren op Kennispark: lees hier de inhoud van de deelsessie
Duurzaamheid & mvo
Profiel van Kennispark: wat willen uitstralen?
Events en programmering
Ruimtelijke inrichting

Je kunt ook kiezen voor een rondleiding door FC Twente.

18.15 tot 19.30 uur Overheerlijke smaakexplosie: Wild & Mossels We sluiten af met het jaarlijkse event van Ondernemersvereniging Kennispark. Zij organiseren samen met de Faculty Club deze informele en smakelijke ontmoeting. Dit jaar koppelen we deze avond aan de Meet & Experience, waarvoor jij ook uitgenodigd bent.

Aanmelden

We stellen je komst zeer op prijs. Graag willen we weten of je komt. Geef je aanmelding en het aantal personen door via info@kennispark.nl. Hopelijk tot 22 november!

Met hartelijke groet,

Gebiedsteam Kennispark Twente Gemeente Enschede FC Twente Ondernemersvereniging Kennispark Twente