Masters of IKT | Global Mega Trends

Laat je tijdens deze Masters of IKT door Ruud Veltenaar uitdagen om dieper na te denken over overtuigingen en onze impact op de wereld. Als ervaren ondernemer (o.a. Parkmobile, Planet Internet) en filosoof brengt hij mondiale uitdagingen aan het licht. Hij laat ons reflecteren op een tijdperk van verandering.

Inspirerend leiderschap en innovatief ondernemerschap staan centraal. Deze Masters of IKT is een must voor wie geïnteresseerd is in technologie, innovatie en persoonlijke groei. Samen onderzoeken we de kracht van onze overtuigingen en hoe deze beïnvloed worden door fenomenen als desinformatie en cognitieve dissonantie. Ruud is scherp, dus bereid je voor op een verrassend en interactief programma!

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 23 mei 2024
Tijd: 15:30 - 18:30
Organisator: IKT
Locatie: Almelounge, Stadionlaan 1, 7606 JZ Almelo

Global Goal

global goal icon
Programma

15:30 - 16:00: Inloop en welkom
16:00 - 17:45: Het inspiriment van Ruud Veltenaar
17:45 - 18:30: Netwerkborrel

 

Wie is Ruud?

Ruud Veltenaar is filosoof, internationaal topspreker, bestsellerauteur en als facultymember verbonden aan Nyenrode, waar hij deel uitmaakt van het Strategisch Leiderschaps Programma. Verder is hij Executive Member en voorzitter van de Global Etics Charter bij Beyond Bretton Woods (een internationale denktank die zich bezighoudt met het ontwerpen van een duurzaam economisch systeem dat voor iedereen werkt, in plaats van anders om. Ruud heeft een achtergrond als leider van bedrijven op bijna alle continenten, van klein tot groot en soms beursgenoteerd. Verder heeft hij als serieel ondernemer en impact investor een indrukwekkend trackrecord. Zo was hij o.a. (co)founder van Planet Internet en ookParkmobile is aan zijn vaderschoot ontsproten.

 

Parkeren

Parkeren kan op de IISPA parkeerplaats. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar de Almelounge. De Almelounge bevindt zich bij het stadion van Heracles Almelo (Erve Asito).

 

Afmelden

Als je verhinderd bent, laat het ons dan uiterlijk 48 uur voor het event weten via mail (secretariaat@ikt.nl) of WhatsApp (053 484 99 80). Voor last-minute afzeggingen voor het event brengen we, door reeds gemaakte catering- en organisatiekosten, 25 euro excl. btw in rekening