KKT - QESH 4.0 Event – 24 september 2019

Huidige technologische en marktontwikkelingen stellen eisen aan organisaties en hun managementsystemen. Continue verbeteren en verbinden in de breedste zin – daar staan we met z’n allen voor, toch?
 

Daarom organiseren de Kwaliteitskringen op 24 september 2019 het QESH 4.0 Event


Wat en voor wie?
QESH 4.0 is een evenement voor alle kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en duurzaamheidsprofessionals die meer willen leren over de laatste ontwikkelingen. Die geïnteresseerd zijn in technologische ontwikkelingen, Big & Small Databeheer, Lean, slimme Arbo-compliance, duurzaamheid en Werkplezier.
 

Technologie, Processen en Mensen
QESH 4.0 combineert nieuwe technologieën met traditionele methodes. Als afgeleide van Industry 4.0 toont het QESH-management haar nut en noodzaak om continue te blijven verbeteren en te verbinden zowel horizontaal, vertikaal als ook buiten met binnen. Nieuwe technologieen hebben invloed op alles wat we doen. Mensen en machines worden verbonden via deze technologien, waardoor kennis democratiseert. Data is breed beschikbaar, maar wat doen we er mee? En wat doen anderen met onze gegevens? Tijdens het evenement ontdek je welke impact QESH 4.0 heeft op o.a. cultuur, leiderschap en samenwerking.


Klaar voor de toekomst
Wil jij meer weten over de invloed van technologie en marktontwikkelingen op het QESH-management? En wil je klaar zijn voor de verdere veranderingen in de wereld? De wereld waarin de mogelijkheden onbegrensd lijken, net als de risico’s…? Dit en meer komt aan bod bij QESH 4.0.
 

QESHx-talks
Tijdens dit event is er mogelijkheid om als lid van een kwaliteitskring jouw verhaal te vertellen.  De spreektijd is ca. 10 minuten per persoon. We hebben ruimte voor maximaal 6 sprekers. Heb jij een inhoudelijk interessant verhaal dat je graag wilt delen met andere kwaliteitsprofessionals? Meld je dan hier aan


Voeding voor lichaam & geest
Laat je deze dag voeden tijdens workshops, QESH-pitches, sprekerssessies met inspirerende vernieuwers én tijdens een smakelijk diner.

Voor KKT leden is het gratis, niet leden betalen €85,-.
Mocht u zich na aanmelding willen afmelden dan kan dit gratis tot 1 september. Daarna wordt een bedrag van €25,- administratiekosten in rekening gebracht.

We hebben 4 workshops en houden twee keer een ronde.
Je kunt de workshop in volgorde van voorkeur zetten.
VOL=VOL
KKT bepaalt na afloop dan wie in welke ronde aan welke workshop deelneemt .

Kijk voor meer informatie over de workshops, pitches, sprekerssessies en voor het aanmelden op: www.kwaliteitskringtwente.nl

Evenement details

Wanneer: 24 september 2019
Tijd: 12:30 - 19:00
Organisator: de Nederlandse Kwaliteitskringen
Locatie: Awarehouse-Interface, Industrielaan 15, 3925 BD Scherpenzeel

Global Goal

global goal icon