KIVI Innovation Drinks - Artificial Intelligence

Siri, videogames, zelfrijdende auto’s en onze smartphones, allemaal voorbeelden van producten die dagelijks gebruik maken van Artificial Intelligence oftewel AI. Maar op welke manier kunnen bedrijven deze intelligente technologie nu eigenlijk toepassen? 

Evenement details

Wanneer: 6 december 2018
Tijd: 16:00 - 19:00
Organisator: KIVI Regio Oost
Locatie: Hengelosestraat 500 7521 AN Enschede

Global Goal

global goal icon

Ben jij benieuwd naar wat Artificial Intelligence voor jouw berdrijf kan betekenen?  Kom donderdag 6 december naar de KIVI Innovation Drinks Twente en luister naar twee inspirerende presentatie over Artificial Intelligence.  

 

Artificial Intelligence is het ontwikkelen van intelligente computers en robots op basis van onderzoek naar bestaande intelligentie van mensen en dieren. BrainCreators is een toonaangevend bedrijf in Enterprise AI-oplossingen dat met een toegewijd team van AI-experts en IT-ondernemers dagelijks de nieuwste AI-technologie plaatsen binnen het bereik van elk bedrijf dat behoefte heeft aan een intelligente data-oplossing. Het brede scala van verticals, waaronder bijvoorbeeld grootschalige logistiek, staalproductie, telecommunicatie, genetica en meer, maakt BrainCreators uniek.

 

Maarten Stol, Principal Scientific Adviser bij BrainCreators, vertelt over de uitdagingen bij het succesvol maken van een Enterprise AI-project, geeft voorbeelden van use-cases, technische concepten, het belang van goede data, maar ook maatschappelijke en ethische kwesties zullen worden besproken. 

 

Nieuwsgierig naar AI en je professionele netwerk verbreden? Meld je aan voor de KIVI Innovation Drinks op donderdag 6 december.