KIVI- bezoek het ZGT

Altijd al willen weten hoe een ziekenhuis er voor zorgt dat robots veilig werken? Of op welke manier data beveiligd wordt in een ziekenhuis?

Evenement details

Wanneer: 7 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Organisator: KIVI
Locatie: Ziekenhuis ZGT Hengelo Geerdinksweg 141 7555 DL Hengelo

Global Goal

global goal icon

Op dinsdag 7 mei kun je een bezoek brengen aan het ZGT in Hengelo. Tijdens deze sessie vertelt Michaël Lansbergen, lid hoofdbestuur KIVI en in 2011 Ingenieur van het Jaar, samen met collegae alles over Risicomanagement over de volle breedte van alle techniek die wordt toegepast binnen het ziekenhuis.

 

Na een algemene introductie, zal uitgebreid worden stilgestaan bij het risicomanagement van de techniek in de zorg: Hoe gaat ZGT om met de risico's bij het gebruik van robots, van een thuiszorgapp, maar ook meer algemene onderwerpen als het zekerstellen van waterkwaliteit en van de energievoorziening komen aan de orde. Natuurlijk hoort ook de beveiliging van data hier bij. ZGT zal met sprekers vanuit verschillende achtergronden diverse aspecten van veiligheid, kwaliteit en doelmatigheid rondom technologie binnen het ziekenhuis bespreken.

 

Aan het einde van de bijeenkomst vindt er een rondleiding plaats langs de diverse afdelingen. Voor een broodje en een kopje soep wordt gezorgd.

 

Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is 40 personen. Dus geef je snel op!