Kennissessie Twente Circulair: Hoe meet je circulariteit?

Op 27 februari is er een kennissessie voor iedereen die meer wil weten over circulariteit in de bouwsector. Deze kennissessie wordt verzorgd door de werkgroep “Meten” vanuit het Grensoverschrijdend Fieldlab Circulaire Bouw en Infra. Vanuit de regelgeving en de huidige meetinstrumentaria zal ingegaan worden op wat Circulair Bouwen is, welke aspecten van belang zijn en hoe deze van invloed zijn op de circulariteit.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 27 februari 2020
Tijd: 14:30 - 17:30
Organisator: Stichting Pioneering
Locatie: Spinnerij Oosterveld Rigtersbleek-Zandvoort 10

Global Goal

global goal icon

Namens de werkgroep “Meten” van het Grensoverschrijdend Fieldlab Circulaire Bouw en Infra zullen Ruud van der Koelen, Van der Jeugd architecten en Marc Harmsen, ArchitectenLab de regelgeving en meetinstrumenten toelichten aan de hand van enkele voorbeelden. Eric Kouters zal een terugkoppeling geven van de acties die Pioneering samen met haar deelnemers op dit moment uitvoert.

In het kader van het programma Grow Green zullen twee bedrijven een korte pitch geven over hoe zij aankijken tegen circulair bouwen en aanbesteden. Na de discussie aan de hand van stellingen, zal er een afsluiting zijn met een netwerkborrel.