Jaarevent Stichting Pioneering

Het is gelukt. Het jaarevent van Stichting Pioneering staat. We organiseren de "Week van de Fascinatie” van 17 t/m 21 mei 2021 waarin fascinatie over innovatie in de gebouwde omgeving een week lang centraal staat.

Evenement details

Wanneer: 17 t/m 21 mei 2021
Tijd: 12:00 - 13:00
Organisator: Stichting Pioneering
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon
Lunch Caf├ęs

We trappen iedere dag om 12:00 uur af met een Pioneering Lunch Café vanuit onze studio in het Balengebouw. Onze Lunch Cafés bestaan uit een gevarieerd programma met interessante gasten, gevarieerd beeldmateriaal en dagelijks een nieuwe vlog van de dames op de bouw. Hierdoor krijg je een mooi beeld van terreinen waarop Pioneering voor haar deelnemers actief is. Voor de broodjes moet je zelf zorgen, maar we gaan onze gasten er wel mee op weg helpen.

Netwerken

Het Pioneering jaarevent zou niet compleet zijn zonder mogelijkheid om te netwerken. Vanuit het Lunch Café loop je de hele week vanaf 13:00 uur ons digitale netwerkcafé binnen. De statafels staan voor je klaar en je kunt net zoals je live gewend bent een rondje langs de verschillende tafels maken, gesprekken aanknopen en je visitekaartjes uitwisselen. De donderdag nemen wij het initiatief en zorgen wij dat je in de inmiddels beproefde Pioneering’s Netwerkcarrousel aan nieuwe en oude bekenden wordt gekoppeld. 

Verdiepende sessies

Van maandag tot en met donderdag sluiten we van 16:00 tot 17:00 uur de dag af met een Zoom-Kennissessie. Onze Pioniers nemen je mee voor een verdiepingsslag op één van de onderwerpen waaraan momenteel gewerkt wordt.