Jaarcongres Vitaal Twente

Zorgtechnologie – je organisatie en jij willen het wel inzetten, maar lopen steeds vast. Het is aan de ene kant nuttig voor cliënten & naasten. Én hard nodig, omdat we met te weinig medewerkers zorg geven aan steeds meer mensen. Daarnaast houden cliënten hierdoor meer eigen regie. Maar technologie implementeren, opschalen en écht anders werken, hoe dan?! Beleid ontbreekt vaak. Voorbij de pilot komen is ook een kunst. En … wie gaat alles betalen?

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 2 november 2022
Tijd: 15:00 - 17:00
Locatie: Universiteit Twente
Enschede

Global Goal

global goal icon

Herken je dit? Vitaal Twente biedt wat jij nodig hebt! Blok daarom alvast woensdagmiddag 2 november in je agenda en ontdek er alles over. Bijvoorbeeld hoe je met zorgtechnologie zorg voorkomt, vervangt en/of helpt zorg te verplaatsen naar de eigen woonomgeving.

Save the date
  • Wat: Vitaal Twente jaarcongres op het TechMed Event
  • Waar: Universiteit Twente, Enschede
  • Wanneer: woensdag 2 nov. 15.00-17.00 uur, daarna borrel
  • Inloop: 14.45 u
  • Voor wie: voor medewerkers van aangesloten partners van Vitaal Twente + iedereen met interesse in de combi zorg/welzijn en technologie
  • Entree: gratis voor medewerkers van aangesloten partners. Incl. toegang tot TechMed Event. Anders betaal je € 50-150 (afhankelijk van welk type organisatie je aanmeldt).
  • Meer informatie: https://www.vitaaltwente.nl/partnerdag/

 

Programma: van praten naar doen

Je komt gegarandeerd met nieuwe energie en ideeën terug bij je organisatie om zorgtechnologie in te zetten en op te schalen. Welke handvatten je hiervoor tijdens het event krijgt?Onder meer een korte toelichting op het rapport ‘Digitalisering van de gezondheidszorg nader beschouwd’ (van onderzoekers van de Universiteit Twente). Daarna kijk je hoe je technologie integraal inzet voor:

  • voorkomen van zorg, parallelsessie 1
  • verplaatsen van zorg, parallelsessie 2
  • vervangen van zorg, parallelsessie 3
Ook toegang tot TechMed Event

Ons jaarcongres combineren we met het TechMed Event op 2 november, dát onderdeel is van een hele MedTech Twente Week. Het thema van 2 november? ‘Connecting research and Innovation frontrunners’. Experts delen de nieuwste wetenschappelijke inzichten, medische innovaties en hightech oplossingen die de gezondheidszorg van de toekomst sterk gaan beïnvloeden.

Wil je dus méér investeren in de toekomst van de zorg? Wees er dan op 2 november de hele dag bij om nog veel meer te ontdekken over hoe jij nu echt werk maakt van zorgtechnologie.