Inspiratiessessie 'Slimme en duurzame logistiek in Twente'

Logistiek en transport, elke sector heeft er mee te maken. De ene sector meer dan de andere. Wilt u uw transport slimmer, schoner en duurzamer inrichten? Kosten besparen op logistiek gebied? Het inzetten van vrachtfietsen en/of bestelbusjes op alternatieve brandstoffen? Kom op donderdag 28 februari naar de inspiratiesessie over slimme en duurzame stadslogistiek. De bijeenkomst die u als Mkb’er, logistiek dienstverlener, installateur, groothandelaar, binnenstadondernemer niet mag missen!

Evenement details

Wanneer: 28 februari 2019
Tijd: 14:30 - 18:00
Organisator: MKB Twente
Locatie: De Grolsch Veste, Enschede

Global Goal

global goal icon
Wat kunt u verwachten?

Door slimme en duurzame logistiek kunt u bijdragen aan het verminderen van files en de binnenstad en woonwijken leefbaar te houden. Wij willen u meenemen bij de ontwikkeling van een stadslogistieke pilot in Enschede en u informeren over de mogelijkheden van elektrische bestelauto’s en vrachtfietsen. 

Het draait die middag allemaal om horen, zien én beleven! Tijdens deze sessie kunt u in gesprek met experts en collega’s. U kunt zich bij laten praten over de laatste trends en ontwikkelingen voor het vervoeren van goederen en materialen. U hoort slimme oplossingen en ervaringen van anderen. Uiteraard mag een proefritje in de nieuwste elektrische voertuigen en/of op één van de vrachtfietsen niet ontbreken! Daarnaast is er nog voldoende tijd om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Aanmelden

Bent u erbij? U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar secretariaat@mkb-twente.nl. Binnenkort ontvangt u meer informatie over de exacte invulling van het programma.