Impact Avondcolleges - Inleiding betekeniseconomie

De SMO Avondcolleges draait om de betekeniseconomie en alles wat daarbij komt kijken. Na een succesvolle reeks avondcolleges in Rotterdam in 2018, vinden dit jaar de colleges ook in andere delen van het land plaats. SMO en Hogeschool Saxion presenteren u de Impact Colleges in Enschede! Leer van de toppers in de sector de persoonlijke, maatschappelijke en zakelijke aspecten van betekenisvol ondernemen en het maken van echte impact!

Evenement details

Wanneer: 20 mei 2019
Tijd: 18:30 - 21:30
Organisator: Mindt, Saxion en THRIVE Institute
Locatie: Hogeschool Saxion M. H. Tromplaan 28 7513 AB Enschede

Global Goal

global goal icon
Het programma

Maandag 20 mei
Inleiding betekeniseconomie - Kees Klomp
Expert op het gebied van de betekenis economie (SMO) en auteur van het boek "Pioniers van de nieuwe welvaart"
 

De komende weken volgen er meer avondcolleges:

Maandag 17 juni
Het persoonlijke aspect - Drees van den Bosch (Willem & Drees)
Willem Treep en Drees Peter van den Bosch zijn twee bevlogen idealisten van vlees en bloed. Zij zijn op weg naar een gezonde voedselketen, waarin lokaal geproduceerd groente en fruit centraal staat. Lees meer.

 

Maandag 23 september
Het maatschappelijke aspect - Mireille Geijssen
Mireille maakt met haar onderneming I-did een einde aan het textielverspilling. Bij I-did gaan sociale én ecologische hand in hand. Lees meer

 

Maandag 28 oktober
Het zakelijke aspect - Renzo Deurlo (GreenFox)
Volgens Renzo is er een plek voor iedereen op de arbeidsmarkt. Met zijn bedrijven GreenFox en GreenFox Social Return maakt hij dagelijks een positieve sociale én ecologische impact. Lees meer

Aanmelden

Wil jij 1 of meerdere van deze college's bijwonen? Bestel dan snel je tickets en reserveer jouw stoel!

De kosten voor deze fantastische colleges bedragen slechts €50,- (excl. BTW) per avond. Bij aankoop van een combinatie ticket (alle 4 de colleges) krijgt u zelfs 50 euro korting! Dus ga snel naar de site want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

 

Ben je student? Dan mag je de colleges gratis bijwonen! Schrijf je in door je naam, je studentennummer en de gewenste colleges door te sturen naar Yves Lentfert op 423255@student.saxion.nl. Toegang is op basis van beschikbaarheid, dus wees er snel bij!