Impact Avondcolleges - Het zakelijke aspect

De SMO Avondcolleges draait om de betekeniseconomie en alles wat daarbij komt kijken. Na een succesvolle reeks avondcolleges in Rotterdam in 2018, vinden dit jaar de colleges ook in andere delen van het land plaats. SMO en Hogeschool Saxion presenteren u de Impact Colleges in Enschede! Leer van de toppers in de sector de persoonlijke, maatschappelijke en zakelijke aspecten van betekenisvol ondernemen en het maken van echte impact!

Evenement details

Wanneer: 28 oktober 2019
Tijd: 18:30 - 21:30
Organisator: Mindt, Saxion en THRIVE Institute
Locatie: Hogeschool Saxion M. H. Tromplaan 28 7513 AB Enschede

Global Goal

global goal icon
Het programma

Maandag 28 oktober
Het zakelijke aspect - Renzo Deurlo (GreenFox)
Volgens Renzo is er een plek voor iedereen op de arbeidsmarkt. Met zijn bedrijven GreenFox en GreenFox Social Return maakt hij dagelijks een positieve sociale én ecologische impact.

Aanmelden

Wil jij 1 of meerdere van deze college's bijwonen? Bestel dan snel je tickets en reserveer jouw stoel!

De kosten voor deze fantastische colleges bedragen slechts €50,- (excl. BTW) per avond. Bij aankoop van een combinatie ticket (alle 4 de colleges) krijgt u zelfs 50 euro korting! Dus ga snel naar de site want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

 

Ben je student? Dan mag je de colleges gratis bijwonen! Schrijf je in door je naam, je studentennummer en de gewenste colleges door te sturen naar Yves Lentfert op 423255@student.saxion.nl. Toegang is op basis van beschikbaarheid, dus wees er snel bij!