IKT in Concert

IKT in Concert is hét event van het jaar waar overheid, onderwijs en ondernemers samenkomen voor een geweldige avond uit! Net als alle voorgaande edities kun je rekenen op een spetterend concert met mooie optredens en een heerlijk diner waarbij de koppeling met Twente dit jaar extra benadrukt wordt.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 17 november 2022
Tijd: 17:30 - 23:00
Organisator: Stichting Industriƫle Kring Twente
Locatie: ROC van Twente - De Gieterij
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Global Goal

global goal icon

ROC van Twente de Gieterij wordt omgetoverd als Twents terras. De smaken uit de regio komen tijdens IKT in Concert letterlijk samen. Lokale horecaondernemers uit de veertien Twentse gemeenten serveren jou de lekkerste gerechten op hun eigen terras in het gebouw van De Gieterij. Bij binnenkomst krijg jij jouw culinaire routekaart zodat jij van jouw voor-/hoofd- en nagerecht kunt genieten op de terrassen van de de horecaondernemers van de betreffende regio's.  Terwijl jij jouw culinaire reis maakt, kom je diverse leden van IKT tegen. Alle reden dus om spontaan met elkaar aan tafel te gaan en samen een vorkje te prikken!

De voetjes van de vloer in industriƫle sferen!

Na een heerlijk hapje te hebben gegeten en informeel weer nieuwe contacten te hebben opgedaan, gaat het programma verder in de Storkfabriek met een bijzonder optreden van diverse artiesten onder leiding van een fantastische band! Bij deze vast een hint: Denk bijvoorbeeld aan het televisieprogramma De Beste Zangers en concerten als Vrienden van Amstel!

Goed om te weten:

IKT in Concert is exclusief toegankelijk voor IKT leden. Koop je losse tickets? Dan betekent dit dat iedereen individueel zijn eigen culinaire route loopt. Koop je een duoticket? dan zorgen we ervoor dat je samen met jouw gezelschap dezelfde route loopt en ook met elkaar aan de verschillende tafels komt te zitten. 

Het lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap, dus ook jouw collega’s of partner is welkom! Kaarten kosten €90,- per stuk.

Meer informatie over het partnerschap of heb je andere vragen? Mail naar secretariaat@ikt.nl.