IE Expo Shanghai

IE Expo China is dé beurs in Azië daar waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 15 tot 17 april 2019 in Shanghai. GO4EXPORT, Campfac, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het economisch netwerk in China organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL twee Holland Paviljoens tijdens de IE Expo China 2019. Een effectieve manier om met uw bedrijf zichtbaar te zijn voor een relevante Chinese doelgroep, tegen minimale kosten voor een optimaal resultaat.

Evenement details

Wanneer: 15 t/m 17 april 2019
Tijd: 08:00 - 17:00
Organisator: WTC Twente, Go4Export
Locatie: Shanghai New International Expo Centre

Global Goal

global goal icon
Kosten

Kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen € 3.500. Dit is voor een standaard stand van 6 m² in het Holland Paviljoen, volledig ontworpen en gereed om uw bedrijf te presenteren voor de start van de beurs. Deze prijs is exclusief eigen reis- en verblijfkosten.

Deelname aan de optionele reis naar Yixing, dé milieuregio van China, bedraagt € 1.500. Dit is een all-inclusive prijs (incl. heen- en terugreis in luxe touringcar, accommodatie en maaltijden) voor een driedaags bezoek aansluitend op de beurs, van 18-20 april 2019. Hierin staan ontmoetingen met Chinese bedrijven en (semi-)overheid centraal.