Het TechMed Event In Twente (Nederland)

Samen versterken we onze toekomstige gezondheidszorg met medische technologie

 

Medische technologie gaat sneller dan ooit. Het is de beste oplossing om toekomstige zorg toegankelijk, betaalbaar en - simpelweg - beter te maken. Het TechMed Event, op 3 en 4 november 2021 in Twente, staat in het teken van de laatste technisch-medische ontwikkelingen. En vooral: samen impact creëren. Nieuwsgierigheid, samenwerking en klinische praktijk staan centraal bij dit evenement dat wordt georganiseerd door het TechMed Centre en het World Trade Center Twente in samenwerking met MedTech Cluster Twente.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 3 t/m 4 november 2021
Organisator: Technisch Medisch Centrum van de Universiteit Twente
Locatie: Drienerlolaan 5, 7522 NB Enschede

Global Goal

global goal icon

Remke Burie, directeur van het TechMed Centre (Universiteit Twente): “Het TechMed Event brengt klinische partners, relaties en onderzoekers samen. Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd over de nieuwste wetenschappelijke inzichten, nieuwe innovaties en unieke technologische oplossingen die de gezondheidszorg zullen transformeren in het voordeel van ons allemaal. Wij geloven dat nieuwsgierigheid, gezamenlijk onderzoek en innovatie helpt om vooruitgang te creëren, ontdekken en uit te werken om de patient's journey te verbeteren. Pas je eigen programma aan, ontmoet vooraanstaande MedTech-stakeholders en laat je inspireren door presentaties over de toekomst van de zorg.”

“In het programma is veel aandacht voor praktische toepassing: hoe medische innovatie uit de samenwerking tussen technici en clinici sneller kan worden ingezet. Het ontwikkelen van een business case loopt als een rode draad door het programma. En er zijn veel mogelijkheden om te netwerken (pitch the crowd-sessies, TechMed Innovation-tours, matchmaking-bijeenkomsten en meer) om potentiële nieuwe samenwerkingspartners te vinden”, zegt Freerk Faber, CEO van het World Trade Center Twente.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het evenement krijg je toegang tot verschillende sessies (van keynotes tot workshops en meer) gerelateerd aan technologie voor hart- en vaatziekten, neurologische aandoeningen, stofwisselingsziekten, bewegingsstoornissen, oncologische beeldvorming, vrouwengezondheid, innovatie ontmoet industrie en vele andere inspirerende thema's. Op basis van deze actuele thema's gaan we op de tweede dag van het evenement (tijdens B2B matchmaking sessies, Industry pitches en Innovation tours) dieper in op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe medische technologieën.

Bezoek het evenement

We nodigen je uit om deel te nemen aan het evenement (live in het TechMed Centre en/of digitaal via het eventplatform), om je bezoek aan The TechMed Event te garanderen, vul je het registratieformulier in.

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie en mogelijkheden voor aanmelding naar www.techmedevent.nl.