GROW Green ronde 1: Social Impact Day Twente 2019

De eerste ronde van GROW Green vindt plaats tijdens Social Impact Day Twente. Als je je aanmeldt voor GROW Green heb je ook toegang tot de andere sessies die tijdens Social Impact Day plaatsvinden. Lees het programma hieronder. 

Evenement details

Wanneer: 19 november 2019
Tijd: 14:30 - 21:30
Organisator: Mindt
Locatie: Metropool Hengelo Industrieplein 10 7553 LL Hengelo

Global Goal

global goal icon
GROW Green

Twents rentmeesterschap 4.0, hoe doe je dat? Op 19 november 2019 vertelt Jacco Hulst van landgoed Twickel, hoe zij omgaan met het moois dat Twentse historische grond biedt. Er komen twee concrete voorbeelden aan bod, namelijk ‘lokale voedselkringloop’ (Willem Kruidhof, Trends & Concepts) en ‘marktplaats voor circulaire bouwmaterialen’ (casus Pioneering).

 

Deze verhalen over circulaire oplossingen worden verteld in het kader van de eerste ronde van ‘GROW Green: versneller voor doeners met ideeën’. Dus, ben jij geïnteresseerd in de transitie naar een circulaire economie? Meld je dan snel aan, voordat de kaarten op zijn.

 

De sessie 'GROW Green' duurt ongeveer van 16.45 tot 18.15. 

Social Impact Day

Social Impact Day Twente helpt ondernemen met maatschappelijke impact te versnellen met inspirerende best practices, concrete verbindingen en de uitwisseling van nieuwe ideeën door de koplopers van het Nederland. Klik hier voor de keynote speakers en het programma van deze bijeenkomst. 

Video Social Impact Day 2018