GroeneLoper

Dromen met een missie

Achter het succes van de vele Twentse bedrijven die wereldwijde impact creëren, gaan dromen schuil van inspirerende ondernemers! Het zijn leiders met de missie om slimme oplossingen te ontwikkelen voor de grote maatschappelijke uitdagingen. In hun missie voor een volhoudbare toekomst passen zij zich continu aan op de heersende realiteit en verwezenlijken zij businessconcepten die aan de basis staan van een nieuwe wereld én een toekomstbestendige maatschappij. Puur ondernemerschap dus!

Evenement details

Wanneer: 27 juni 2019
Tijd: 17:00 - 22:00
Organisator: Ondernemend Twente
Locatie: Herberg de Pol Raadhuisstraat 8 7478 AG Diepenheim

Global Goal

global goal icon
Dromen om te delen

Het zijn die dromen die centraal staan tijdens de Groene Loper. Deze inspirerende ondernemers die aan het roer staan van typisch Twentse bedrijven zullen op het podium hún dromen met jullie delen. Je krijgt een uniek kijkje in hoe zij de toekomst van onze wereld voor zich zien.

Laat je meenemen in hun verhalen en krijg uit eerste hand te horen hoe ook zij de wereld veranderen. Laat je inspireren, want wellicht heb jij ook dromen die er toe kunnen doen in onze snel veranderende wereld. Meld je aan voor dit event en word onderdeel van die nieuwe wereld, durf te dromen!

 

Dit is een besloten evenement, uitnodigingen worden verstuurd via de netwerkorganisaties. 

 

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.