Go Smart Industry Evenement

Laat je inspireren en enthousiasmeren over de nieuwste ontwikkelingen in de Smart Industry! 

Ook dit jaar hebben we weer een prachtige lijst met sprekers. Dit jaar starten en eindigen we met een fantastische keynote. Daarnaast hebben we verschillende sprekers uit de praktijk die onze bezoekers meenemen in alle ontwikkelingen en praktische toepasbaarheid van het Internet of Things. Ook dit jaar zetten we weer een middag neer waar nog lang over zal worden nagepraat.

Evenement details

Wanneer: 3 oktober 2019
Tijd: 12:30 - 16:45
Organisator: GoSmartIndustry
Locatie: Hoge Bothofstraat 39 7511 ZA Enschede Gebouw Zuid

Global Goal

global goal icon

Hoe genereer je meer Business met Smart Industry?
Steeds meer bedrijven in de maakindustrie worden zich bewust van de naderende Industriële revolutie, waarbij slimme producten, diensten, productieprocessen en businessmodellen centraal komen te staan. Ondanks dat het voor de meeste organisaties duidelijk is dat de winst groot kan zijn, komt het in veel gevallen moeizaam van de grond en roept Smart Industry voor ondernemers nog veel vragen op. Daarom organiseert Innovadis in samenwerking met Inextenzo, Novel-T, Say Yeah en de VMO een seminar over de Smart Industry. We kijken de middag, met o.a. sprekers van bedrijven in de maakindustrie, naar de technische mogelijkheden en de kansen die Smart Industry voor jouw organisatie biedt.

Voor wie is deze middag bestemd
Ben je directeur of decision maker, dan is dit het juiste event om in een middag alles te weten te komen over wat Smart Industry voor jou betekent. We zullen je door middel van boeiende lezingen en presentaties uit de praktijk informeren en inspireren. We kijken deze middag niet alleen naar de technische mogelijkheden maar ook naar de kansen die het voor jouw organisatie biedt.