Fully Charged – Explore the Future Together

Ontdek wat Twente te bieden heeft en laat je entertainen tijdens de onthulling van de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente. Zorg dat je 21 juni in de Grolsch Veste bent. 

Evenement details

Wanneer: 21 juni 2019
Tijd: 15:30 - 20:00
Organisator: Solar Team Twente
Locatie: De Grolsch Veste Colosseum 65 7521 PP Enschede

Global Goal

global goal icon
Fully Charged

Solar Team Twente organiseert een groot bedrijfsevenement genaamd Fully Charged – Explore the Future Together op 21 juni. Tijdens het evenement brengt het solarteam jonge talenten in contact met Twentse bedrijven. Naast een infomarkt met veel bedrijven uit de regio zijn er sessies te volgen om de bedrijven nog beter te leren kennen. Fully Charged vindt plaats in de Grolsch Veste en toegang is gratis. Om dit evenement groots aan te pakken, hebben de teamleden hun krachten gebundeld met het IT & Tech evenement Today&Beyond.

RED E

Aansluitend aan Fully Charged presenteert het solarteam de nieuwste zonneauto RED E, waarmee het team in oktober aan de Bridgestone World Solar Challenge deelneemt. Deze onthulling is voor iedereen toegankelijk. Na afloop van de show vindt een borrel plaats waarbij iedereen is uitgenodigd om onze nieuwe zonneauto te ontdekken.

Ben jij student en wil jij weten wat het bedrijfsleven van Twente te bieden heeft? Zorg dat je erbij bent op 21 juni tijdens Fully Charged! Details over het programma en de aanmeldmogelijkheden volgen later via de website.

Wil jij in contact komen met jouw toekomstige werknemer? Neem contact op met Arthur Kambartsumjan (a.kambartsumjan@solarteam.nl of +31 6 19697201) en ontdek de mogelijkheden of meld je direct aan via https://www.solarteam.nl/fullycharged/.

 

Zet 21 juni in je agenda en bekijk de onthulling van RED E!