Finale Saxion Ondernemers Award 2019

De Saxion Ondernemers Award is een ondernemerscompetitie die dit jaar voor de 10e keer wordt georganiseerd. Ondernemende studenten werken in drie rondes toe naar een spetterende finale met waardevolle prijzenpakketten. Zet ‘m alvast in je agenda: woensdag 5 juni, Wilminktheater Enschede.

Evenement details

Wanneer: 5 juni 2019
Tijd: 19:30 - 22:30
Organisator: Saxion
Locatie: Wilminktheater Wenninkgaarde 40-42 7511 PH Enschede

Global Goal

global goal icon

In de categorie START! hebben de volgende deelnemers de slotfase van de competitie bereikt:

  • Nikola Remic (SCE) - Split Cookware
  • Anouk Tanke (ABR&R) - Sassive
  • Jesse Grooteman (SCE) - Jesse
  • Jochem de Wilde (AMA) - Cups 4 Clubs

 

De finalisten in de categorie GESTART! zijn:

  • Aniek Averesch (Alumnus AGZ) - PreventiV
  • Bram Riemersma (SCE) - SARDINE WINKEL
  • Davey Groothedde (SCE) & Sander Slaghekke (MIM) - FixjePhone B.V
  • Frens te Kiefte (Alumnus BBT) - Circovation
  • Bas Dijkhuis & Karel Kloeze (SCE) - Brand Your Merch B.V.

 

Op woensdagavond 5 juni worden de winnaars bekend gemaakt bij het Wilminktheater in Enschede. De finalisten strijden om twee waardevolle prijzen pakketten ter waarde van €7.500 en €10.000 en de titel ‘Ondernemer van Saxion van het jaar 2019’.

 

Voordat de finalisten het finale podium betreden presenteren zij hun bedrijfsidee nog éénmaal voor de vakjury tijdens de Demo-Day op vrijdag 24 mei bij Villa Servos, Enschede. De jury krijgt dan de mogelijkheid om kritische vragen te stellen en de deelnemers krijgen de kans om hen te overtuigen van hun business concepten.

 

Dit jaar wordt de Saxion Ondernemers Award voor de tiende keer georganiseerd en dit feestje vieren we tijdens de finale. Voor het eerst wordt deze gehouden bij het Wilminktheater in Enschede. De hele avond zal in het teken staan van ‘talent van Saxion’. Voorafgaand aan de finale organiseren we, speciaal voor onze partners, een exclusief voorprogramma waarbij we Saxion-talenten in contact brengen met het regionale bedrijfsleven. Deze talenten zijn o.a. de finalisten, startups, trainees van Fast Forward, Smart Solutions-studenten en Top Talent-studenten. Alles onder het genot van een driegangendiner én inspiratielezing van Ron Simpson, bekend van de The Avocado Show.

 

Tijdens de finale zal o.a. Lector Erik Wierstra het publiek meenemen in zijn onderzoek naar 10 jaar Ondernemers Award. De presentatie van de finale ligt in handen van ons eigen Saxion-talent Janneke de Graaff, manager bij de Academie Creatieve Technologie.

 

 

De Saxion Ondernemers Award is een initiatief van Founding Partner EW Facility Services en Saxion.
Editie 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: Team Nijhuis, Switch ICT Solutions, Novel-T, Golden Egg Check, Rabobank Enschede - Haaksbergen, De Jong & Laan Accountants, Demcon en het Wilminktheater.

Ben jij ook zo benieuwd wie dit jaar dé ondernemer van Saxion wordt?