Eindejaarsbijeenkomst IKT Enschede

De eindejaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in de bijzondere Performance Factory. Dit is dé nieuwe hotspot van Enschede en is gecreëerd op de plek van het voormalige Polaroid fabrieksterrein. Op de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden gemaakt, vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap en veel meer! We gaan ons tussen 'oud en nieuw' begeven: een oud pand in een nieuw jasje en met oude ambachten en nieuw ondernemerschap.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 13 december 2018
Tijd: 17:00 - 21:00
Organisator: IKT
Locatie: Performance Factory, Gebouw ZUID Hoge Bothofstraat 31-49 Enschede

Global Goal

global goal icon
Realiseren van het concept

Initiatiefnemer tot dit hele concept is Woningcorporatie Domijn, die hier nu zelf ook is gehuisvest. Zij hebben het ontwerp en realisatie op een innovatieve wijze in de markt gezet. En toeval of niet, maar opdrachtnemers waren drie IKT-deelnemers: BCT Architecten, Ingenieurs en Adviseurs, Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen en installateur Klein Poelhuis. 

Programma

Alle partijen zullen hun bijdrage aan dit bijzondere proces toelichten en uiteraard is er een rondleiding door het dynamische gebouw Zuid.
Aansluitend begeven we ons in de hippe Foodhal. Culinaire verrassingen komen uit negen verschillende keukens en daaruit maakt u zelf uw keuzes. Lekker en informeel dus! 
Op hetzelfde moment vindt er een speciale Kerstmarkt plaats in de nabij gelegen ontvangsthal van de Factory. Voor wie wil, kan daar een kijkje nemen.

 

16:00 ontvangst met koffie/thee
16:30 toelichting door de opdrachtnemers over het hele proces met aansluitend rondleiding
18:00 culinaire verrassingen in een informele setting in de Foodhal
20:00 einde

Algemene informatie

Kosten
Voor dit bijzondere programma rekenen wij een eigen bijdrage van € 15,00 per persoon. 
Collega en introducé
Uw collega of zakelijk introducé is van harte welkom bij deze bijeenkomst. Meld hem/haar wel even aan bij secretariaat@ikt.nl
Parkeren
Dit kan in de Parkeergarage aan de Hoge Bothofstraat 45 te Enschede. U ontvangt van ons een uitrijkaart. 

Welkom

Het bestuur van IKT-Enschede hoopt velen van u te mogen begroeten:
Marijn van der Wal - voorzitter
Wilbert Kroes
Angelina Schoonewille
Hans Smit
Guus Verbeek