E-healthweek 2020

Op dinsdag 28 januari 2020 is er een informatiemarkt in het teken van de e-healthweek waarbij je kennis kan maken met zorgtechnologie.

Evenement details

Wanneer: 28 januari 2020
Tijd: 11:00 - 13:00
Organisator: Gemeente Enschede
Locatie: Roessingh, Centrum voor Revalidatie Roessinghsbleekweg 33 Enschede

Global Goal

global goal icon

E-Health wordt steeds belangrijker in de zorg. Slimme technologie ondersteunt zorgprofessionals én mensen die zorg nodig hebben. We nodigen u graag uit om dit zelf te ervaren tijdens de E-Healthweek 2020. Kom op 28 januari naar de informatiemarkt en maak kennis met zorgtechnologie die in de regio wordt ontwikkeld en toegepast.

 

Voor wie: Zorgprofessionals, patiënten, senioren, studenten, onderzoekers

Wat is er te zien en te doen?

Ontdek en ervaar zelf wat e-health voor zorgprofessionals en zorgconsumenten kan doen. Maak kennis met nieuwe technologie voor onder andere revalidatie, GGZ, ouderenzorg, jeugdzorg en langer zelfstandig wonen.  Speel zelf de nieuwste games en ervaar in 2D, 3D of 6D hoe virtual reality kan bijdragen aan een  goede mentale en fysieke gezondheid. Probeer in het NovaLab de nieuwste oefenapparatuur voor revalidatie uit, ontwikkeld door onder andere Roessingh Research and Development. Bekijk nieuwe zorgtechnologie en slimme hulpmiddelen voor thuis, gedemonstreerd door de Technologie & Zorg Academie en haar partners uit de regio. Ontdek ook hoe gezichtsherkenning de veiligheid en privacy van mensen met dementie beschermt. Probeer nieuwe gameconcepten uit en denk mee met Game Lab Oost over nieuwe toepassingen voor verschillende doelgroepen in de zorg en welzijn.

 

Het bezoeken van de infomarkt is gratis. Graag tot ziens op 28 januari!