E-healthmarkt in MST

In de zorg is innovatie en het toepassen van technologie, nieuw of bestaand, steeds belangrijker. Het stellen van een diagnose kan dankzij innovatieve technologie vaak beter en sneller, bepaalde zorg kan op afstand plaatsvinden en techniek helpt zelfs om klachten bij patiënten te herkennen of voorkomen

Evenement details

Wanneer: 30 januari 2020
Tijd: 12:00 - 18:00
Organisator: Medisch Spectrum Twente
Locatie: Medisch Spectrum Twente Enschede

Global Goal

global goal icon

 

Ook leiden innovaties tot patiëntvriendelijke en betere zorg. Patiënten krijgen meer regie over hun eigen gezondheid en zorgverleners houden meer tijd over voor nog betere kwalitatieve zorg. MST is dan ook gericht op ruimte voor innovatie en digitalisering van medische processen. Samen met kennisinstituten zoals Saxion en de Universiteit Twente (TechMed Centre) kiest MST ervoor om een leidende rol in te nemen bij de ontwikkeling en implementatie van innovatieve medische technologieën. Ook geldt MST als Santeon-ziekenhuis internationaal als lichtend voorbeeld van zorginnovatie en het continu verbeteren van zorg.

 

Bezoek de E-healthmarkt in MST op donderdag 30 januari tussen 12.00 en 18.00 uur en maak kennis met bijzondere innovaties!