Dutch Innovation Days 2024: Transmission

Op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2024 komen nieuwsgierige mensen samen op twee unieke locaties: de Grote Kerk op de Oude Markt en theater de Kleine Willem. Dit jaar draait alles om transmission: schakelen, pauzeren of terugschakelen. Wetenschappers, kunstenaars, uitvinders en creatieve ondernemers presenteren hun ideëen, ervaringen en concepten voor een betere wereld. Ga jij de dialoog met ze aan? 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 30 t/m 31 mei 2024
Tijd: 10:00 - 18:00
Organisator: Dutch Innovation
Locatie: Grote Kerk en theater de Kleine Willem
Enschede

Global Goal

global goal icon

Wat is jouw missie voor verandering? En hoe kun je zelf bijdragen aan transformatie? Met wie ga jij samenwerken om de volgende stap te zetten? In een intieme, informele setting kun jij in gesprek met sprekers en met elkaar. Dat betekent ook dat er beperkt plek is. Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan direct je ticket. 

Programma

Donderdag 30 mei:

Conferentiedag Op de eerste dag van de Dutch Innovation Days 2024 staat het verkennen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken en het ontdekken van innovatieve oplossingen centraal. Inspirerende sprekers leiden je door vier verschillende trajecten: Society & Equality, Climate & Energy, Technology & AI en Creativity & Design.

 

Om 19.30 uur neemt Anna Gimbrère je mee in de Dutch Innovation Quiz, gepresenteerd in de Grote Kerk. Deze quiz, vergelijkbaar met de Nationale Wetenschapsquiz, wordt mede mogelijk gemaakt door Quest en de University of Twente. Toegang tot de quiz is gratis voor iedereen! Dus vorm snel een team met je collega's of vrienden en maak kans op de overwinning!

 

Vrijdag 31 mei:

Workshops, uitdagingen en diepe duiken De vrijdag staat in het teken van actie tijdens de Dutch Innovate Yourself, waar we de mogelijkheid bieden om samen met andere bezoekers, sprekers en ondernemers te werken aan een project, idee of persoonlijke missie.

 

De Oude Markt wordt omgetoverd tot de Innovation Square, waar demonstraties, studententeams en kunstexposities te vinden zijn. Dit plein is gratis toegankelijk voor iedereen!

 

Wil je meer informatie over de Dutch Innovation Days 2024 en het volledige programma? Bezoek dan de website van Dutch Innovation.