Digitale (eHealth) toepassingen kiezen – de bomen en ’t bos

Tijdens deze lunchwebinar neemt de werkgroep Vitaal Chronisch Ziek u mee in de ontwikkeling van selectiecriteria als hulp bij het selecteren van technologie; technologie rondom leefstijl en gezondheid. Welke eisen aan technologie dragen bij aan persoonsgerichte zorg? En welke geven de mensen met een chronische ziekte meer eigen regie? Over dit en meer gaat dit gratis toegankelijke webinar.

Evenement details

Wanneer: 1 oktober 2020
Tijd: 12:30 - 13:30
Organisator: Vitaal Twente
Locatie: Online via Starleaf

Global Goal

global goal icon
Wat ook aan bod komt

Ook zaken als wetten, regels én kaders binnen uw organisatie spelen een rol. En aan welke wensen moet een technologie voldoen om klaar te zijn voor implementatie in de eerste- en/of tweedelijnszorg. Daarnaast: hoe gaat u daarna verder? Welke stappen moet u zetten om tot een weloverwogen keuze te komen en wie betrekt u daar bij? Kortom, volop inspiratie. Ook uw eigen ideeën en ervaringen zijn hierin meer dan welkom!

Follow-up na eerdere tips

Dit webinar is een vervolg op de online bijeenkomst van 16 juli. Die ging over digitale toepassingen als eHealth en online platforms die ons bewust helpen te maken van onze leefstijl en gezondheid; iets wat voor iedereen geldt en zeker voor mensen met een chronische ziekte. Er zijn bijvoorbeeld zo veel aanbieders van digitale toepassingen dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien. Het vorige lunchwebinar leidde tot praktische tips om goed digitale toepassingen voor chronisch zieken te kiezen. Bekijk hier de tips van de vorige sessie.

Voor wie?

Voor partners van Vitaal Twente en partiun die met elkaar willen werken aan het verbeteren van gezondheid en vitaliteit met technologie.

Aanmelden

Meld u aan vóór woensdag 30 september 2020 via innovatie@zgt.nl.