Digital Summit Euregio 2024

Welkom bij de Digital Summit Euregio 2024, het grensoverschrijdende tech-evenement dat de bruisende innovatiecultuur van Duitsland en Nederland samenbrengt. Dit jaar staat hen een buitengewone ervaring te wachten, doordrenkt met boeiende keynotes, grensverleggende samenwerkingen en inspirerende gesprekken..

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 17 april 2024
Tijd: 09:00
Organisator: Münsterland e.V
Locatie: Münster

Global Goal

global goal icon
Programma

Stap binnen in de wereld van groene technologie en IT-strategieën, waar onze gerenommeerde sprekers hen meenemen op een reis door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en duurzame energieopwekking. Ontdek hoe deze innovaties de toekomst van kleine en middelgrote bedrijven vormgeven en hoe zij hierop kunnen inspelen.

 

Verlies jezelf in de kracht van grensoverschrijdende samenwerking, waar C-level managers, IT-beslissers, start-ups en technologieliefhebbers samenkomen om te brainstormen over de volgende grote doorbraken in de digitale wereld. Verrijk hen met best practices en succesvolle casestudies die organisaties inspireren en waardevolle inzichten bieden.

 

Trek dieper in boeiende gesprekken over het Digital Product Passport, Women in Tech, de opkomende Duits-Nederlandse tech-regio en het belang van durfkapitaal voor start-ups, gemodereerd door onze deskundigen.

 

En vergeet niet de spannende Start-up wedstrijd, waar veelbelovende start-ups strijden om de prestigieuze Digital Summit Euregio Award. Jij hebt de macht om te bepalen wie er als winnaar uit de finale komt!

 

Maak je klaar om geïnspireerd te worden, te netwerken en de toekomst van technologie vorm te geven op de Digital Summit Euregio 2024. Koop nu je ticket en maak deel uit van dit grensverleggende evenement!