Dag van de Duurzaamheid

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van de Green Business Club Twente op 10 oktober a.s. die in het teken staat van de Dag van de Duurzaamheid. De bijeenkomst is een onderdeel van een gezamenlijke happening van de Universiteit Twente en de Dutch Sustainable Fashion Week. Een aantal zeer interessante sprekers zullen hun visie geven op het thema ‘Duurzaam ondernemen: Must of Mode?’. Deze bijeenkomst is een absolute aanrader voor ondernemers die mee willen doen aan het ontwikkelen van een duurzaam bedrijfsleven in Twente.

Evenement details

Wanneer: 10 oktober 2019
Tijd: 15:30 - 19:00
Organisator: Green Business Club Twente
Locatie: We zijn te gast in de Grote Kerk van Enschede Adres: Oude Markt 31, Enschede

Global Goal

global goal icon
Programma


15.30 uur: Inloop met koffie/thee


16.00 uur: Welkom door Louis Oosterik, programmamanager Green Business Club Twente Korte toelichting op het thema en programma.


16.05 uur: Lezing “een duurzame stadscampus” door Theo de Bruijn: partner van IAA Architecten en Lector duurzame leefomgeving van Hogeschool Saxion.


16.30 uur: Innovatieve oplossingen voor meer duurzaamheid in de textiel- en kledingindustrie, beschouwingen van Peter Bos(Frankenbos) en Olaf Pothoven(Telva), participanten Green Business Club Twente.


16.55 uur: Lezing “dilemma’s en kansen in duurzame productontwikkeling” door Ernst-Jan Goedvolk, lectoraat Industrial Design van Hogeschool Saxion.


17.20 uur: Ondernemer Jan Steggink van Steggink Infra over Human Being Management en een duurzame werklocatie.


17.45 uur: Aftrap GROW Green door Aleid Diepeveen Programmaleider Agenda van Twente, GROW Green: Versneller voor doeners met ideeën, een programma dat dient om het bedrijfsleven in Twente te stimuleren te verduurzamen.


18.00 uur: Gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.