Campus Café: Medtech

Een ontmoeting met bedrijven, innovatiemanagers, onderzoekers en andere professionals in de MedTech sector. Een unieke kans om met elkaar in gesprek te gaan over de adaptie van medische technologie in de zorg. 

Evenement details

Wanneer: 16 mei 2023
Tijd: 15:00 - 17:30
Organisator: MedTech Twente
Locatie: Techmed Centre (Universiteit Twente)

Global Goal

global goal icon

Verder wordt er tijdens het evenement gesproken over het betrekken van de eindgebruiker in een eerder stadium van het ontwikkel- en implementatieproces en over het verbeteren van de samenwerking tussen zorginstellingen en MedTech-bedrijven. Door middel van pitches geven zorginstellingen inzicht in hun innovatieagenda en worden hun uitdagingen en best practices inzichtelijk gemaakt.

Wat kun je verwachten?
  • Een presentatie door Marloes Postel, Associate Lector Technology, Health & Care bij Hogeschool Saxion, over de adoptie van zorgtechnologie.
  • Pitches van verschillende zorginstellingen over hun innovatieagenda's.
  • Een lezing door Pepijn Beekman, CTO van Occam Dx, over hoe zij diagnostiek vereenvoudigen door hun unieke nanotechnologie. Hij zal ook ingaan op hun ontwikkelproces en huidige status.
  • Een toespraak van Miriam Vollenbroek-Hutten, lid van de raad van bestuur van het Medisch Spectrum Twente, over de ontwikkeling van een validatiehub.
  • De gelegenheid om kennis te maken met het cluster MedTech Twente.