Breek uit je bubbel - Van Mind full naar Mindful

Een nieuw jaar betekent voor velen nieuwe voornemens. Alleen veel goede voornemens stranden snel. Oude patronen houden ons waar we zijn. Daarnaast komt er als Young Professional steeds meer op je af en word je werk en privé agenda ook steeds voller. Dus wil jij beter leren omgaan met stress en meer aan het roer komen van je eigen (werk)leven in 2020? Bezoek dan onze MeetUp: van Mind full naar Mindful.

Evenement details

Wanneer: 6 februari 2020
Tijd: 16:15
Organisator: hieroo.
Locatie: The Ceespot Enschede

Global Goal

global goal icon

 

De nieuwe MeetUp van donderdag 6 februari 2020 staat in het teken van Mindfulness. Door interactieve oefeningen in plenaire setting leer je om je leven meer mindful in te richten. Hieroo organiseert deze MeetUp voor talenten, trainees, starters en young professionals uit Twente. Wil jij uit je bubbel breken en nieuwe, inspirerende mensen ontmoeten? Zien op welke manier je een bijdrage kunt leveren aan je lokale omgeving? Save the date en meld je aan!

Mindfulness

Ferry de Wit van Bananatree neemt je mee in een workshop over mindfullness. Mindfulness is hot and happening. Er zijn honderden boeken geschreven, de wetenschap heeft laten zien dat het werkt en steeds meer mensen zien het inmiddels als onmisbaar onderdeel van hun dag. Maar wat is het precies? Mindfulness is een vaardigheid die jou leert op een andere manier om te gaan met stress en druk, je beter leert voelen en je bewuster maakt van hoe je automatisch reageert op de grote verscheidenheid aan situaties die je op dagelijkse basis worden voorgeschoteld. Hierdoor krijg je weer een keuze.  Tijdens de MeetUp reikt Ferry je handvatten en inzichten aan om jezelf van de automatische piloot te halen en om zo je eigen potentieel te benutten.

... voor meer informatie en het programma, vervolg je route naar de eventpagina van hiero!