Braderie Koningsdag Lonneker

Kom en vier Koningsdag 2024 in Lonneker! Bereid je voor op een dag vol plezier, festiviteiten en traditionele Nederlandse vieringen ter ere van onze geliefde koning Willem-Alexander. Op 27 april 2024 verandert Lonneker in een bruisend feestterrein, waar jong en oud samenkomen om de Nederlandse cultuur te vieren.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 27 april 2024
Tijd: 10:00 - 18:00
Organisator: Lonneker
Locatie: Dorpsplein Lonneker

Global Goal

global goal icon
Programma

Ontdek de levendige markten vol kraampjes met ambachtelijke producten, lekkernijen en snuisterijen. Laat je betoveren door kleurrijke optochten, live muziek en traditionele dansvoorstellingen. Geniet van heerlijk eten en drinken terwijl je de sfeer opsnuift van deze feestelijke dag.

 

Voor de kleintjes zijn er tal van activiteiten, waaronder spelletjes, springkussens en speciale optredens. En natuurlijk mag de iconische vrijmarkt niet ontbreken, waar iedereen zijn tweedehands schatten kan verkopen of op zoek kan gaan naar unieke vondsten.

 

Dus trek je oranje outfit aan, zet je feesthoed op en sluit je aan bij de viering van Koningsdag in Lonneker. Het belooft een dag vol gezelligheid en onvergetelijke herinneringen te worden voor het hele gezin!