After Summer Startup BBQ

Gezamenlijk de motor aantrappen én door te bouwen aan een sterk Kennispark

Ondernemersvereniging Kennispark en Novel-T organiseren op donderdag 5 september van 16.00 uur tot 20.00 uur een barbecue voor alle Kennispark bedrijven. De barbecue vindt plaats in het gloednieuwe U Parkhotel, een aanwinst voor het vernieuwde Kennispark en een plek waar ondernemers, studenten en wetenschappers elkaar spontaan ontmoeten.

Evenement details

Wanneer: 5 september 2019
Tijd: 16:00 - 20:00
Organisator: Novel-T, Ondernemersvereniging Kennispark
Locatie: U Parkhotel, De Veldmaat 8, Enschede

Global Goal

global goal icon
De nodige inspiratie voor een kickstart

Kennispark gaat om innovatie, business en leisure. Dat doen we door samenwerking en verbinding. We voorzien je tijdens de barbecue van de nodige inspiratie om vol energie van start te gaan. Denk aan goede muziek, een wijn en/of bierproeverij en een podium om je after summer project te pitchen of je vraag te stellen. We houden je op de hoogte van de precieze invulling van het programma.

Kosten

Voor leden van de Ondernemersvereniging Kennispark is deelname voor maximaal 2 personen per lid zonder kosten. Niet-leden betalen een bedrag van €20,- p.p., inclusief een paar drankjes (Factuur wordt achteraf gestuurd). Let op: als je ter plekke lid wordt van de OVKP (of voor 5 september) hoef je deze kosten niet te betalen en betaal je pas vanaf 2020 lidmaatschapsgeld.