ADG Dienstengroep

ADG dienstengroep (ADG) uit ondernemend Almelo in Twente, wil Nederland vooruit helpen door samenwerking en inclusiviteit in de samenleving te bevorderen. Het zijn twee van de 17 duurzame doelen. Om die te realiseren neemt ADG meerdere initiatieven die hoge ogen gooien. Zo wil het bedrijf ondernemend Nederland vanaf de werkvloer veranderen, sterker en beter maken. Juist voor volgende generaties medewerkers.

logo ADG Dienstengroep
Continue reading below

Contactinformatie

ADG Dienstengroep
Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
+31 (0)546 484 950 info@adgdienstengroep.com www.adgdienstengroep.com
Samenwerken aan inclusiviteit

De ADG dienstengroep is actief in het hart van de Nederlandse samenleving. Medewerkers van het oorspronkelijk Twentse bedrijf maken schoon, voeren de regie over de faciliteiten van klanten, verzorgen en verplegen mensen en steken als tijdelijke medewerkers de handen uit de mouwen.

Alle stof in Twente opruimen

Het familiebedrijf heeft een Twentse oorsprong in schoonmaakbedrijf Asito en bestaat inmiddels uit elf groepsmaatschappijen met in totaal 50.000 medewerkers met wel 100 nationaliteiten. In de loop der jaren zijn uitzendactiviteiten, personeelsdiensten, het cluster zorg & welzijn en het facility-management toegevoegd. In alle geledingen van de organisatie is het familiebedrijf herkenbaar gebleven door het denken in generaties. Zo realiseert de dienstengroep positieve, maatschappelijke impact voor de lange termijn. Dit resulteert in het ontplooien en ondersteunen van talloze maatschappelijke initiatieven. Zo gaan innovatie en vooruitstrevendheid bij ADG hand in hand met de oorspronkelijke tradities van het familiebedrijf.

Stof tot nadenken

Bij ADG is er meer stof tot nadenken. In dit geval over de ‘next generation’, Generatie Z. Nieuwe technologieën veranderen ook de uitzendwereld. Met het merk Youbahn heeft ADG het uitzenden opnieuw uitgevonden: dit bedrijfsonderdeel heeft geen vestingen, geen intercedenten, maar wel een topteam van recruiters, de beste softwareprogrammeurs en een snel groeiende pool van direct inzetbare enthousiaste en intelligente studenten. Door de inzet van slimme technologie en innovatieve apps, is het inhuren van kwalitatieve medewerkers voordeliger dan bij andere uitzendbureaus. Zo wordt ook een directe koppeling gemaakt naar een ander duurzaam doel: kwaliteitsonderwijs. Immers, wat de wereld nodig heeft zijn knappe koppen uit de volgende generatie.

De beste professionals

Om jonge, ambitieuze professionals aan zich te binden, heeft ADG een nieuw programma gelanceerd: Young Eager Professional, kortweg YEP. Het zijn academici met zo’n vier jaar werkervaring, die beschikken over de kwaliteiten en vaardigheden om zich in twee jaar te ontwikkelen tot innovatieve, professionele en betrokken leiders. YEP-ers beginnen bij de verschillende bedrijven binnen de ADG Dienstengroep. Vervolgens wisselen zij regelmatig van organisatie om op die manier zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen het totale concern.

 

Meer informatie over het programma op: www.ikbendebeste.com