Toegang tot talent

Vind hier jouw medewerkers van de toekomst


De Bedrijvenportal is een online platform waar bedrijven en organisaties op zoek gaan naar talent. Op deze Bedrijvenportal vind je verschillende projecten en organisaties die talent aanbieden voor stage, afstuderen, traineehip, bijbanen en vrijwilligers. Dit biedt jou als werkgever de mogelijkheid om te zoeken naar interessante kansen en om contact op te nemen met deze organisaties om jouw wensen te bespreken.

Ook ROC, Saxion en UT zijn vaak aanwezig op deze jobportals, waardoor je ook kunt zoeken naar kansen binnen deze onderwijsinstellingen. Zo biedt de Bedrijvenportal een uitgebreid overzicht van verschillende mogelijkheden om talent via jouw organisatie carrière op te bouwen.

 

Vind het talent voor je onderneming

Gemotiveerd personeel is essentieel. Maar hoe vind je nou de juiste persoon voor jouw onderneming?
Wij hebben daar maar liefst 3 oplossingen voor:

  1. In dit deel van de bedrijvenportal vind je projecten en organisaties die talent aanbieden voor stage, afstuderen, traineehip, bijbanen en vrijwilligers. Je kan contact met hen opnemen om jouw wensen te bespreken. Ook ROC, Saxion en UT zijn hier van de partij.

  2. De vacaturebank Twente. We helpen je jouw medewerker(s) van de toekomst te vinden. In deze vacaturebank zoeken maandelijks meer dan 30.000 mensen naar een fulltime of parttime baan in Twente. Maar ook naar een traineeship, een stageplek of naar een bijbaan. Maak jouw bedrijf voor hen zichtbaar! Hoe? Door een duidelijk profiel aan te maken en daarmee jouw organisatie een plek te geven op Twente.com. Zo trek je talenten aan die bij jouw onderneming passen.

  3. De Twentse Matchmaker – als partner van Twente.com kan je gebruik maken van een zeer geavanceerde tool om direct met talent in aanraking te komen. Zie welk talent uit Twente of daarbuiten het beste past bij jouw vacature en benader hem of haar direct. Of zoek naar talent in de bestanden van recruiters.

Neem ook de tijd voor een goede vacaturetekst. Waarom zou iemand graag bij jóu willen werken? Kom je er niet uit, dan vind je er tips voor het schrijven van goede vacatureteksten. Dus aan de slag.