Ergotherapeut

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor de afdeling ergotherapie zijn wij op zoek naar een Ergotherapeut.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
18-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling ergotherapie bestaat uit een jong enthousiast team van 12 ergotherapeuten die werkzaam zijn op de locaties Almelo en Hengelo. De werkzaamheden bestaan uit een vast aantal uren revalidatie dagbehandeling met daarnaast poliklinische behandelingen. Dit kunnen patiënten van alle diagnosegroepen en leeftijdscategorieën betreffen. Elke therapeut behandelt bij voorkeur patiënten uit zijn eigen specialisatiegebied. Je voert vooral de ergotherapeutische werkzaamheden uit bij de categorie handpatiënten, neurologische patiënten en chronische pijn patiënten.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie op hbo-niveau aangevuld met ervaring in het behandelen van handpatiënten, neurologische aandoeningen en patiënten met chronische pijn.
  • Je ziet uitdaging in het werken in een dynamische setting.
  • Je bent flexibel, kunt goed in teamverband werken, bent ondernemend en resultaatgericht.
  • Goed om te weten: voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur (100%) per week.
  • FWG 55 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.270,= (55-0) en maximaal € 4.661,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878