Psychiater

Wil jij als psychiater snel en efficiënt de juiste zorg aan patiënten kunnen bieden? Zoek je een zelfstandige regierol waarbij je de beschikking hebt over verpleegafdelingen en kunt bouwen op multidisciplinaire teams met o.a. een groot aantal verschillende vak therapeuten? Bekijk dan snel de vacature binnen ons topklinische ziekenhuis ZGT! Binnen de afdeling psychiater is een vacature ontstaan voor een Psychiater

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
30-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Binnen ZGT is de psychiatrie onderverdeeld in vier gebieden. Wij bieden klinische zorg binnen de PAAZ/MPU en de ouderenpsychiatrie, op aanvraag verzorgen wij consultatieve diensten aan andere afdelingen binnen ZGT en naast de poliklinische zorg bieden wij psychiatrische deeltijdbehandelingen.


De afdeling psychiatrie is goed ingebed binnen ZGT, waarbij diagnostiek en behandeling plaats vindt op het gebied van psychiatrie en somatiek. De afdeling beschikt over 24 bedden op de PAAZ/MPU en 13 op de afdeling ouderenpsychiatrie. Onze uitgebreide deeltijdbehandeling heeft specifieke aandacht voor aanhoudende lichamelijke klachten, ouderen en zwangerschapsgerelateerde psychiatrie en het totale behandelpalet is volledig en breed. Er is sprake van een stevige samenwerking met de ketenzorg in de regio.


Als afdeling zijn wij volop in ontwikkeling ten aanzien van o.a. de moeder-baby unit en eetstoornissen en wij dagen jou uit om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren en om, samen met de collega psychiaters en onze belangrijkste ketenpartners, hierbij de regierol te pakken.


Als psychiater heb je dagelijks contact met de andere psychiaters en medisch specialisten van ZGT. Vanuit jouw eigen regierol werk je binnen de multidisciplinaire teams van de afdeling psychiatrie bestaande uit o.a. verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en vak therapeuten. Je kunt kiezen uit diverse vaktherapieën waarmee je jouw patiënten heel efficiënt de juiste zorg kunt bieden. Door dat de afdeling beschikt over eigen verpleegafdelingen ben je ook wat opnames betreft ruimschoots in de regie.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878