Monteur W

Als Monteur W bij Winkels Techniek in Twente is een zelfstandige, verantwoordelijke en bovenal afwisselende baan, waarin je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-12-2019
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Winkels Techniek is een grote speler in de diverse markten. Met ongeveer 150 medewerkers proberen we dagelijks onze klanten fan te maken. Als multidisciplinair bedrijf kunnen wij de klanten zowel van dienst zijn met elektrotechniek, werktuigbouwkunde als met ICT. Voor ons team in Enschede zijn wij op zoek naar een monteur W.


Als monteur W verzorg jij de installatie, montage en oplevering van technische aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande werktuigbouwkundige installaties, zoals gas, water, verwarming, koeling en sanitair. Op basis van jouw beoordeling en inschatting zorg jij ervoor dat jij beschikt over de juiste materialen, materieel en gereedschappen voor de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat het werk volgens de gestelde kwaliteitsspecificaties, planning en naar volledigheid wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de werkzaamheden voer jij deze zelfstandig uit of worden deze onder jouw leiding met eigen of ingeleende monteurs uitgevoerd. Bij oplevering van het werk controleer jij de uitgevoerde werkzaamheden, verzorg jij de revisietekeningen en de eindcontroles- en rapportages. 

Functievereisten

Wie ben jij?

Je hebt passie voor techniek. Je werkt zelfstandig en jouw klant- en oplossingsgerichtheid kenmerkt jouw werkhouding. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, daadkracht en kennis van verschillende werktuigbouwkundige installaties. Je bent stressbestendig en in staat om (technische) werkzaamheden te delegeren en monitoren. Vanzelfsprekend is het voor deze functie belangrijk dat je je goed kan inleven in de klant en je accuraat te werk gaat. Je bent flexibel en een echte teamplayer.


Wat vragen wij:

 • MTS/MBO (niveau 3) richting werktuigbouwkunde
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring
 • Je kunt laswerkzaamheden uitvoeren (pré)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (in bezit van rijbewijs E is een pré)
 • Je bent in het bezit van VCA vol
 • Je bent bereid tot het volgen van opleiding/ scholing

Aanbod

 • Fulltime functie van 38 uur per week
 • Dynamische werkomgeving
 • Informele, no-nonsense cultuur
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (cao Metaal en Techniek)
 • Standplaats: Enschede 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000