Commissioning Engineer

Voortman Steel Group is op zoek naar een Commissioning Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-7-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Commissioning Engineer stel je de machine na installatie bij de klant in gebruik. Hiervoor koppel je je laptop aan de machine en stelt ‘m tot in detail af op het proces van de klant. Je zorgt ervoor dat de machines als één vloeiende productielijn samenwerken. Bij kleine projecten doe je dit alleen, bij grote projecten gaan we met z’n tweeën of drieën op pad.


Wat ga je doen?

Samen met je team verdiep je je tijdens de kick-off in het productieproces van de klant: voor de juiste afstelling is het van belang dat je precies weet hoe dit zou moeten werken. Vaak geef je op locatie training aan de operators van de klant, zodat zij weten hoe ze de machine(lijn) zo optimaal mogelijk kunnen laten draaien. Zo’n drie weken later rond je de klus af en stap je tevreden weer het vliegtuig of de auto in. Na een week thuis ga je weer naar een volgend project.


Onze Commissioning Engineers zijn vakmannen in hart en nieren. Dankzij een gedegen inwerktraject en de juiste trainingen kennen ze onze machines en de bijbehorende onderdelen door en door. Als Commissioning Engineer ben je avontuurlijk ingesteld en reis je de hele wereld over. Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid vertrekt. Daarom zorgen we ervoor dat je de nodige kennis hebt over het land waar je naartoe gaat.


Tijdens de Field Engineer Day, op de laatste werkdag van het jaar, komen we met het hele team bij elkaar. Dan ontbijten we samen, wonen we presentaties bij en ’s middags is er tijd voor een leuke activiteit. Maar ook tijdens het werk weten we elkaar te vinden als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar!

 • Je stelt de machine tot in detail af op het productieproces van de klant;
 • Je zorgt ervoor dat alle machines in het systeem optimaal samenwerken;
 • Je test de machine samen met de operator(s) van de klant;
 • Je zorgt voor een goede overdracht naar de klant en traint de operator(s) om met onze machines te werken;
 • Je denkt mee over onze werkprocessen en stelt waar nodig verbeteringen voor.

Functievereisten

 • Een avonturier die graag wat van de wereld ziet en bereid is langere periodes van huis te zijn. Het gaat om twee tot drie aaneengesloten weken, waarna je een week thuis bent;
 • Je hebt een passie voor techniek en vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn;
 • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en kunt verschillende situaties goed overzien en inschatten;
 • Vanwege het internationale karakter is Engels spreken een must.

Aanbod

 • Een goed salaris tussen de €2750 en €4500, gebaseerd op je kennis en ervaring;
 • Goede werk-privébalans met maar liefst 40 vrije dagen;
 • Overnachtingsvergoeding, weekendtoeslag,koffervergoeding en een goede overurenregeling;
 • Ruimte voor gezelligheid en aandacht voor elkaar;
 • Fanatiek team en we willen samen goed werk afleveren;
 • Veel aandacht voor ontwikkeling;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000