Internationaal monteur

Voortman Steel Group is op zoek naar een Internationaal monteur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

  • Je zorgt samen met je collega’s voor het plaatsen en aansluiten van de machines op locatie bij de klant. Je levert de machine(lijn) zo op, dat onze Commissioning Engineers direct aan de slag kunnen met het inbedrijfstellen.
  • Je houdt je collega’s en de klant op de hoogte van de status van je werkzaamheden. 
  • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het installatieproces nog verder kunnen verbeteren.
  • Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat voor de klant. 

Functievereisten

  • Mbo-werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • Je bent een avonturier die graag iets van de wereld ziet en langere periodes van huis wil zijn. In deze functie ben je vaak drie weken van huis, waarna je een week vrij bent.
  • Je hebt een passie voor techniek en je vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn.
  • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en flexibel. Je kunt onverwachte situaties goed overzien en inschatten.
  • Vanwege het internationale karakter van het werk is het mooi meegenomen dat je Engels spreekt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Een machinelijn vanaf nul opbouwen, dat is wat we als installatieteam doen. Het begint met een (gedeeltelijk) lege hal en met een aantal containers met één of meer machines. De machines gaan we installeren aan de hand van een lay-out en we stellen ze nauwkeurig af. Samen zorgen we ervoor dat de machine of machinelijn vorm krijgt. Als dat gelukt is, meestal na zo’n drie weken op locatie, dragen we de werkzaamheden over naar de Commissioning Engineer en gaan we met een voldaan gevoel weer naar huis.


Als Internationaal Monteur ben je flexibel en houd je van veranderingen: je reist veel en verblijft in hotels, je werkt op locatie bij onze klanten en komt zo in aanraking met verschillende culturen. Onze opdrachtgevers zijn erg divers: van multinationals tot boeren, van Amerika tot Australië. Je gaat altijd goed voorbereid op reis en we zorgen ervoor dat alles van a tot z voor je geregeld is: van de transfer en je vliegticket tot aan het hotel en de eventuele huurauto. Uiteraard zorgen we ook voor goed gereedschap. Vaak ben je na een klus een week thuis, voordat je weer doorgaat naar het volgende project.


Ons team van Internationale Monteurs bestaat uit avonturiers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn allemaal vakmannen in hart en nieren. Wij kennen onze machines en bijbehorende onderdelen door en door. Bovendien zijn we het gezicht van Voortman! We werken met verschillende nationaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We weten elkaar te vinden als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000