Maintenance engineer

Voortman Steel Group is op zoek naar een Maintenance engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

 • Je zorgt dat elke Voortman-machine in topconditie blijft.
 • Je voert periodieke onderhoudsbeurten uit, zodat de klant zonder problemen door kan met zijn productieproces. Hiervoor beschik je over grondige kennis van onze machines en de bijbehorende, vaak complexe technieken.
 • Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat de machines draaien en doen wat de klant verwacht.
 • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het proces nog verder kunnen verbeteren.
 • Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat.
 • Je zorgt voor een heldere communicatie over de status van je werkzaamheden naar de klant en naar je collega’s.
 • Je werkt alleen of met een klein team. Dat je zelfstandig kunt werken, is dus een vereiste.

Functievereisten

 • Mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Je bent een avonturier die graag wat van de wereld ziet en het geen probleem vindt regelmatig te reizen. De onderhoudsbeurten worden ver van tevoren ingepland, dus je weet exact waar je aan toe bent. Afhankelijk van de grootte van de klus, ben je één tot vijf dagen op locatie. Vaak ben je door de week weg en de weekenden veelal thuis.
 • Je hebt een passie voor techniek en vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn.
 • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en kunt verschillende situaties goed overzien en inschatten.
 • Vanwege het internationale karakter van de functie is Engels spreken een must, Duits is een pre.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Onze afdeling Field Service kent verschillende disciplines: Installation, Commissioning, Service en Maintenance. Verschillende takken van sport met hun eigen expertise. Als Onderhoudsmonteur Buitendienst zorg je voor het onderhoud van Voortman-machines bij klanten over de hele wereld. Zodat de machine weer in topconditie is en het productieproces van onze klant optimaal verloopt. Hierbij sta je er niet alleen voor: voor vragen kun je altijd contact opnemen met je collega van de binnendienst. Aan het eind van je klus vul je een rapport in en geef je de klant een toelichting.


Als Onderhoudsmonteur Buitendienst ben je veel onderweg. Je bezoekt klanten over de hele wereld en komt in aanraking met verschillende culturen. Dit vraagt van je dat je flexibel bent en van veranderingen houdt. Onze opdrachtgevers, die zich overal ter wereld bevinden, zijn zowel kleinere staalbouwers als grote multinationals. Wij zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat: van de transfer en je vliegticket tot aan het hotel en de eventuele huurauto is alles voor je geregeld.


Onze Field Service Engineers zijn allemaal vakmannen in hart en nieren. We werken met verschillende nationaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Een jonge en dynamische ploeg, waarin iedereen van hard werken houdt. Wij kennen onze machines en bijbehorende onderdelen door en door. Bovendien zijn wij het gezicht van Voortman!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000