Business Intelligence Consultant

Victa is op zoek naar een Business Intelligence Consultant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over de juiste mentaliteit. Dagelijks tot het uiterste gaan om gestelde doelen te bereiken. Natuurlijk heb je al de nodige kennis van Power BI, Qlik of een van onze andere producten en diensten.


Als BI Consultant werk je aan diverse projecten en draag je bij aan de ontwikkelingen en oplevering van Business Intelligence oplossingen. Je helpt klanten om hun rendement te verhogen door data inzichtelijk te maken voor een betere besluitvorming binnen organisaties. Je ontwerpt, programmeert en test rapportageoplossingen en interactieve dashboards en bent verantwoordelijk voor het hele traject van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie van BI-oplossingen. Waar mogelijk denk je proactief mee met de klanten en investeer je in een lange termijn relatie door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te realiseren.


Als BI consultant ben je ambitieus, creatief en servicegericht. Door je sterke analytische vermogen en sociale vaardigheden, weet je de behoefte van de klant te definiëren en ze vervolgens te voorzien van de juiste informatie, rapportages en adviezen. Je bent bekend met technologieën als MS SQL Server, SSIS, SSAS en SSRS. Daarnaast heb je interesses in Cloud oplossingen. Wij houden ervan als je doet waar je goed in bent, op je eigen manier. Dat is wel zo duidelijk. Ben jij eigenwijs, eigengereid en eigenzinnig? Dan maken wij graag kennis! 

Functievereisten

  • Je bent HBO of WO geschoold, bij voorkeur in bedrijfskundige richting in combinatie met informatie technologie;
  • Je hebt brede (algemene) IT kennis;
  • Je hebt minimaal 1- 3 jaar relevante ervaring in business consulting;
  • Je denkt in data oplossingen, structuren en mogelijkheden;
  • Ervaring met BI tools zoals Power BI, Qlik of Tableau is een pré;
  • Kennis van van SQL/ Database tools en datamodelleer technieken is een pré.
  • Certificaten van Microsoft en/of Certified Business Intelligence Professional (CBIP) zijn een pré.
  • Ervaring met projectmatig werken (SCRUM / Agile)is een pré.
  • Je bent analytisch, een meedenker, klant- en servicegericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief vaardig.
  • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

Wij vinden dat werken vooral leuk, uitdagend en het liefst elke dag anders moet zijn. Je vind bij ons precies wat je zoekt. En ben je op zoek naar iets anders of meer? We werken in een platte organisatie, alles is bespreekbaar en daarmee is er een scala aan doorgroeimogelijkheden.


Het riedeltje van een leaseauto, elke dag verzorgde lunch en elke maand een bedrijfsuitje gaan we niet opsommen, dit is bij Victa vanzelfsprekend. Wel bieden wij jou meer:

26 vakantiedagen – met de vrijheid om dagen te kopen.

Pensioensregeling – zelf de keuze om hier aan mee te delen.

Opleidingen – mogelijkheid voor scholing en training.

VrMiBo – elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel.

Bedrijfsprofiel Victa

Wij zijn Victa, een jong en dynamisch IT bedrijf op het gebied van Business Intelligence. Met onze softwareoplossingen helpen wij onze relaties de organisatie te sturen op basis van data. Wij maken complexe verbanden en materie inzichtelijk en realiseren daarmee maximale waarde uit de databronnen van onze relaties. Victa heeft meer dan 700 klanten in Nederland, Duitsland en de Cariben en heeft sterke nationale en internationale groeiambities.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Victa. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 10
7556BN HENGELO
074 - 2915 208