MBO verpleegkundige

Kom jij net van de opleiding en wil jij een goede start maken? Werk jij al als MBO verpleegkundige en ben jij klaar voor de volgende stap: de wijk in? Werk jij al in de wijk, maar wil jij naar een organisatie met veel ontwikkelingskansen? TMZ kan jouw kwaliteiten goed gebruiken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen:

Als MBO verpleegkundige geef jij samen met jouw collega’s de zorg in de wijk vorm. Naast jouw directe zorgtaken heb jij een belangrijke informerende en coördinerende rol. Jij voelt goed aan welke informatie jouw cliënt nodig heeft om samen tot een goede besluitvorming te komen. Jij coördineert de zorg en ondersteuning tussen de verschillende disciplines. Waar jij kansen voor verbetering ziet, geef jij dat aan.


In gesprek:

De dialoog met de cliënt loopt als een rode draad door jouw werk. Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie en geeft voorlichting en advies. Jij coacht cliënten zodat zij hun zelfredzaamheid zo veel mogelijk terug krijgen. Goed contact met het netwerk rond jouw cliënt staat daarbij voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol.


Breder en dieper:

Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond de cliënt. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt. Jij overziet de situatie van jouw wijk en draagt bij aan een wijkgerichte zorgaanpak.


Op de hoogte blijven:

Als professionele MBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

Jij hebt nodig:

  • Professionele passie voor de ouderenzorg;
  • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Diploma MBO Verpleegkunde;
  • BIG registratie;
  • Kennis van de regionale sociale kaart;
  • Rijbewijs;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

Wat staat er tegenover?

  • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
  • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
  • Salaris FWG 45 (max.€ 3.362,22 bij een fulltime dienstverband);
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Lidmaatschap V&VN;
  • Gebruik van een TMZ dienstauto of fiets voor werkzaamheden in de wijk;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Waar?

TMZ heeft wijkteams in de regio's Almelo, Borne, Hengelo, Enschede, Twenterand en Tubbergen. Momenteel hebben ze vacature ruimte in de regio's Almelo, Borne en Twenterand voor een energieke MBO verpleegkundige.

Regio: Almelo, Borne of Twenterand (in overleg samen te bepalen welke regio bij jou past)

Aantal uur: in overleg samen te bepalen

Dienstrooster: ze werken in de wijk met lange diensten voor een goede werk-privé balans

De TMZ wijkteams staan met beide benen in de lokale gemeenschap. Dat doen ze door samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel te houden. Deze goede sfeer en ‘we-doen-het samen’ cultuur zijn kenmerkend binnen de wijkregio’s en versterken het werkplezier en teamgevoel. Op deze wijze voorzien we samen de cliënten dagelijks van een kwalitatief goede zorgverlening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium Meulenbelt Zorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!