UX-Designer

TRIMM is op zoek naar een UX-Designer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als UX-designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van optimale ervaringen voor de gebruikers van de applicaties die in onze teams worden gebouwd. Om dit te bereiken, host je als UX’er workshops waarin je samen met de klant de brandattributes bepaalt, persona’s definieert en de storymap uitzet. De eindgebruiker staat daarbij centraal, omdat onze applicaties door onze klanten worden gebruikt in het bedienen van hún klanten. In dit geheel ben jij een sparringpartner voor de klant en vertaal je de workshopuitkomsten naar een sitemap of userflow. Je maakt daarbij prototypes op papier of digitaal in Sketch en Invision. Je hebt feeling voor design en kan de brug slaan met de (externe) User Interface designers.


Daarnaast hou je je bezig met het plannen van gebruikerstesten en voert deze uit tijdens de designsprint. Vervolgens analyseer en verwerk je de gebruikerstesten om tot beter onderbouwde ontwerpkeuzes te komen. Deze user experience staat voor jou centraal als je samen met de projectmanager de userstories prioriteert. Gedurende het gehele traject kijk je mee in de development sprints, waarborg je de kwaliteit en fungeer je als waardevolle sparringspartner voor de klant. 

Functievereisten

  • Ten minste drie jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met klantcontact, je ziet business (sales) mogelijkheden op het gebied van UX en benut deze optimaal
  • Je beschikt over sterke timemanagement vaardigheden
  • Je hebt het vermogen om snel te kunnen leveren tijdens designsprints
  • Je loopt voorop met kennis over UX en UI-principes
  • Je kan gemakkelijk en adequaat schakelen tussen projecten
  • Je bent ambitieus, kritisch, assertief, een echte doorzetter en niet bang voor verantwoordelijkheid

Bedrijfsprofiel TRIMM

Bij TRIMM werken we aan uitdagende en inspirerende projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers met een focus op B2B. Doordat we werken in zelforganiserende teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van online concepten. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Wij zijn daarbij constant op zoek naar de volgende stap om elk project een groter succes te laten worden dan het voorgaande. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele competentieontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. 


Als UX-designer bij TRIMM krijg je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die daar niet voor onder doen. Over jouw werkplek hoef je je geen zorgen te maken, want die is van alle gemakken voorzien.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480