Processing software integrator

Thales is op zoek naar een Processing software integrator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Functie informatie

Software maakt een steeds groter deel uit van onze totale engineering inspanning en levert veel extra functionaliteit aan onze radar systemen. We hechten grote waarde aan de toepassing van hightech technieken en methoden om zo beter en sneller onze oplossingen te kunnen realiseren. De Large Scale Scrum methode wordt toegepast bij de software ontwikkeling. Verschillende teams ontwikkelen software die geïntegreerd en gedemonstreerd wordt in één product. Dit alles in een vast ritme.

Als integrator ben je lid van één van onze scrum teams en voornamelijk bezig met het integreren en testen van software deelproducten.

Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen in verschillende richtingen. Afhankelijk van jouw passie en ambities zijn er meerdere groeipaden mogelijk, bijvoorbeeld richting software architect of test engineer. In het veld meewerken aan oefeningen en zo onze oplossingen live in actie zien behoren ook tot de mogelijkheden.

Functievereisten

Functie eisen

Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan radar processing oplossingen  en complexe algoritmes? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. 

De voorwaarde hiervoor is een afgeronde HBO- of WO opleiding  in een technische richting, bij voorkeur (technische) informatica of elektrotechniek. Een passie voor software engineering is vanzelfsprekend waarbij kennis en ervaring met de volgende tools en technieken een pre is: C, C++, Linux, Jenkins, Nexus, Maven en Continuous Integration.

Als persoon ben jij creatief, open en flexibel en goed instaat te opereren als een teamspeler. Je hebt enige jaren ervaring in software engineering of software integratie in een real time omgeving. Daarnaast ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en communiceer je op heldere wijze.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functie-invulling.

Aanbod

Aanbod

Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.

Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.

Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.

Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.

Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.

Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten. 

40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Organisatieomschijving

Actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security is Thales Nederland met ruim 2.000 medewerkers de topaanbieder van hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & control systemen voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 68.000 werknemers in ruim 50 landen en behoort daarmee tot de grootste elektronicabedrijven van Europa.

Binnen het cluster Naval-Engineering worden door de afdeling Applications software oplossingen ontwikkeld  voor onder andere onze radar en optische sensoren. Dit betreft real-time software voor onze radar processing systemen in het sensor domein. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111