Digital Designer

Stimmt is op zoek naar een Digital Designer. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Stimmt zoekt een Digital Designer (medior/senior) met passie voor creatieve digitale oplossingen, oog voor detail, heldere communicatie en hart voor user experience. Je weet de wensen van de klant goed om te zetten naar een strak design. We willen ons team graag versterken met een enthousiaste collega die al enkele jaren ervaring heeft met het bedenken en ontwerpen van creatieve en unieke designs op het gebied van web en zelfstandig aan de slag kan.


Als Digital Designer bij Stimmt werk je aan een breed scala aan digitale vraagstukken voor diverse opdrachtgevers, van complexe B2C websites tot unieke B2B e-commerce omgevingen. Je hebt regelmatig contact met de klant om zo hun wensen te begrijpen en door te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Je doet projecten voor meerdere opdrachtgevers tegelijk en je staat in nauw contact met onze developers.


Je hebt een eigen visie op digital design en denkt graag out-of-the-box, binnen de kwaliteitseisen die je jezelf stelt. Met jouw creatieve ideeën, brede interesse en het vermogen om je zowel in de opdrachtgever als de eindgebruiker in te leven ontwikkel je de mooiste designs. Jij snapt het belang van een goed doordacht design en kan je keuzes helder onderbouwen en uitleggen aan de klant en collega’s.

Functievereisten

  • Enkele jaren ervaring bij een digital agency (bij voorkeur websites of webshops);
  • Je hebt ruime ervaring met design tools als Figma en Adobe CC;
  • Zelfstandige, gemotiveerde werkhouding waarin initiatief en eigenaarschap getoond wordt;
  • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwende kritische houding;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in zowel woord als geschrift (Engels is een pré).

Aanbod

Werken bij Stimmt

We bieden je (naast de lekkerste koffie) een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw job uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken. De vrijheid en de ruimte om jezelf te zijn vinden we heel belangrijk, net als de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op persoonlijk én business vlak!

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Handcrafted digital awesomeness

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers Isolatie, ForFarmers, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samen werken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16